Connery

Call of Duty afslører historien for Zombies i Black Ops 6

Requiem for a lost soul

Call of Duty gør sig klar til endnu en runde i Dark Aether-universet, Treyarch har nemlig løftet sløret for den næste zombie-oplevelse i Black Ops-franchisen. 

Med titlen Requiem for a Lost Soul fortsætter spillet, hvor Black Ops Cold War slap, men denne gang med et endnu mørkere og mere desperat plot.

Efter to års intense kampe mod de udøde og lukningen af de sidste dimensionelle portaler, betalte Requiem-holdet en høj pris. Agent Samantha Maxis ofrede sig selv for at forsegle det mareridtsagtige Dark Aether indefra, og kort efter blev Requiems ledende medlemmer arresteret under ordre fra den mystiske Project Director – som blev afsløret at være ingen ringere end Edward Richtofen.

Nu, fem år senere, er de tidligere Requiem-medlemmer fanget på Terminus Island, en fjern forpost i Filippinerhavet. Her har de ikke kun lidt under hårde fysiske og mentale forhold, men også været udsat for intense forhør, som har efterladt dem ændrede og hærdede.

ANNONCE
Call of Duty afslører historien for Zombies i Black Ops 6

Mød Terminus Teamet

Grigori Weaver, den erfarne krigsveteran, kæmper med sin skyld over "fiaskoen" som holdets leder, men er nu fast besluttet på at afsløre Richtofens forræderi. 

Elizabeth Grey, tidligere en naiv videnskabsmand, er blevet en hårdkogt kriger efter at have gennemgået træning under Mackenzie “Mac” Carver, hvis militære tro blev knust, men som nu er mere dedikeret end nogensinde til sine kammerater.

Strauss, på den anden side, har lidt under fangenskabets vægt. Hans aldrende krop og excentriske personlighed har gjort ham dybt afhængig af sine kolleger for at bevare både sin fysiske sundhed og mentale stabilitet.

Midt i den dystre situation får Terminus Teamet uventet hjælp fra den unge filippinske smugler, Maya Aguinaldo, som har sin egen dagsorden. Sammen med hende kommer også den dybt forhadte Dr. William Peck.

Dog tager begivenhederne en endnu mere dyster drejning, da deres flugt sammenfalder med et nyt zombie-udbrud på Terminus Island. Den samme mørke kraft, som de engang lukkede inde, er nu vendt tilbage.

ANNONCE
CoD BO6 Zombies trailer
?si=s97O6tmCpfFXLHD6
Del

Seneste nyt