Connery

Californication

Det vi alle går og tænker - nu som serie på TV2.

5 ud af 6 stjerner
Jeg er på TV2 blevet intruduceret for Hank Moody. En mand i sin bedste alder, der er hårdt ramt af livet. Inficeret med den sygdom der hedder en ung teenage datter og fraskilt fra sin kone, som han stadig er håbløst forelsket i, alt imens han har affærer med den ene kvinde efter den anden.
ANNONCE
Californication
Hank Moody har taget kampen op imod alt det vi andre går og frygter - at blive voksen og tage ansvar. For ham er livet stadig en leg.

Til dagligt beskriver Hank, som spilles af David Duchovny, sig selv som en "One Hit Wonder" forfatter, der befinder sig i sit livs skriveblokering.

Hvordan klarer man bedst kampen mod en skriveblokering? Man opsøger da bare Vor Herre og beder ham om et godt råd. Denne episode ender med, at en usandsynlig smuk nonne tilbyder ham et blowjob..

Lyder det som en drøm, så har du ganske ret, for Hank vågner ved, at den pige han har liggende ved sin side, er gået under dynen, og er i færd med at vække ham på den bedst tænkelige måde, men pludselig kommer hendes mand hjem..

Sådan - hele seriens grundide samlet på ganske få linjer!

Californication er en serie, der lever højt på sex, nøgne kvinder, sex, fede replikker og ikke mindst sex - absolut en serie med stor underholdningsværdi, der fortjener næsthøjeste karakter.

X-konen: "You smell like pussy!"
Hank: "Thank you..."

Hvorfor bruge ord, når et videoklip kan præsentere hele herligheden for dig?

Vises hver onsdag kl. 21.20 på TV2.

ANNONCE
Californication
Forresten - Hanks ansigtsudtryk efter han finder ud af, at den trunte han lige har dusket og fået et blåt øje af kun er 16 år gammel og en slags veninde til sin datter - PRICELESS!
Del
Om forfatteren
Michael Pallisgaard Michael Pallisgaard

Følg på:
Facebook
Instagram
Blog

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt