Connery

Byens Burger

Den bedste mad siden juleaften...

Det var tirsdag aften, jeg havde ferie, jeg var sammen med et par gutter og klokken var ved at være spisetid, og hvad kunne vi så finde på? Jo, vi valgte da selvfølgelig at hoppe i Corsa'en og køre  45 km fra Silkeborg til vice-staden, Århus, for at finde noget ordentligt føde.
ANNONCE
Byens Burger
Frem med en pose Carlsberg til turen, en hel flok old school bånd som turens soundtrack og så  gik det imod Århus.

Efter en halv times tid i bil og med 'Århus' skrevet alle steder, blev øjnene sat på 'Mission: God Mad'. Der var altid Burger King i baghånden, da Kongen ikke findes i vores egen lille provinsby, Silkeborg, men vi havde alle 3 et håb om at finde noget større end blot 'Burger-kongen'.

Efter at have cruiset rundt i Århus, var der pludselig et stort skilt med 'Byens Burger' som tiltrak vores opmærksomhed. Vi smed øsen ind på en p-plads og så fik vi ellers vores ben indenfor hos 'Byens Burgers'.

Da vi kom ind på Århus-rapperen, Marc Johnsons, foretrukne burger joint blev vi mødt af et stort menukort, som var fyldt med 'ko-i-bolle'. Der blev bestilt 2 stk. 'Okse Cheese Burger' og 1 'Don OX' menu. Begge slags burgere er med 200g. bøffer, hvilket jo ikke lyder dårligt, når nu man er sulten.

Ventetiden var forbi
Da ventetiden var ovre og vores maver efterhånden rumlede så alle kunne høre det, fik vi stukket 3 poser i hænderne og retningen blev sat mod bilen for at sætte tænderne i vores mad.

Vi fik åbnet til burgerne og et overdådigt syn mødte os. Kæmpe hjemmelavede burgere - mums!

Der blev total madro i bilen, og der blev udelukket kastet positive kommentarer efter maden. Fra bagsædet hørtes der endda: 'Det her sgu den bedste mad jeg har fået siden juleaften!'. Og det gav vi andre ham ret i.

En usandsynligt god burger, som får en 'Big Mac' til at ligne en pindemad, en bakke pommes frites, som svarer til en stor bakke på en almindelig dansk grill bar, og en halv liter sodavand for 67kr! Fuldstændigt fair pris, til fuldstændig god mad!

Byens bedste burgere?
Byens Burger leverede en usædvanligt god gang fast food, som mættede utroligt godt. Dog en lidt kedelig burgerbolle og nogle lidt for lidt saltede pommes frites, men det var det eneste der kunne trække ned!

Uden at have smagt alle burgere i Danmark, må 'Byens Burger' lave nogle af Danmarks bedste burgere, eller så i hvert fald Århus'!

Læserservice
Du finder Byens Burger her Find vej - og så er det bare med at planlægge, hvor lang tid det tager for dig at ankomme til stedet - Fredag og Lørdag er der i øvrigt åbent til klokken 04.00!

Tjek også Byensburger.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce