Connery

Burnout Revenge til Xbox

Burnout er hæsblæsende fart og endeløs destruktion. Revenge fortsætter stilen, og lader dig atter engang køre 300 km/t i myldretiden.

5 ud af 6 stjerner
De fleste populære bilspil, såsom Gotham Racing, Grand Turismo og Forza Motorsport, satser tungt på realisme i deres forsøg på at blive det bedste spil. Burnout Revenge er i en helt anden boldgade. Her er det ikke sikker kørsel eller servostyring der vinder løb for dig. Det er derimod den absolut mest hensynsløse kørsel man kan tænke sig.

I Burnout Revenge får man point for at smadre sine modstandere, og jo vildere man gør det, desto større er belønningen. Eksempelvis kan man sagtens skubbe sin modstander ud i en væg med 270 km/t, men det er jo så traditionelt, så selvfølgelig giver det mere, hvis man i stedet kører op på en rampe, og derefter torpederer ham ovenfra. Det lyder måske umoralsk, men som spil fungerer det, og en sejr vægter betydeligt højere, såfremt man har haft god stil i sine ødelæggelser på vejen mod målet.
ANNONCE
Burnout Revenge til Xbox
Som i Burnout 3 vægter smadring af biler, kaldet Takedowns, stadig højt. Nu er der kommet en tilføjelse, så hvis man kan hævne et Takedown mod en selv, så giver det ekstra point. Impact time bevaret, så skulle man selv crashe, er der altid mulighed for i slowmotion at påvirke sit bilvrags bane. På den måde kan man til tider ramme sine modstanderes biler og opnå et Takedown. Så kommer man ikke helt bagud, når man fortsætter kort efter. En tilføjelse til Impact time er Crash-breakers, som gør bilen til en bombe. Med detonering af den udvider man sit skadesområde betydeligt efter et crash. Denne evne får man dog først på de senere niveauer.

Ved at smadre meget og køre uforsvarligt, opnår man boost, som er afgørende i en lang række af spillets forskellige modes. Det gør bilen hurtigere og mere destruktiv grundet den højere fart. En ny mulighed i spillet er Trafikangreb, hvor man i sin bil skal ramme flest mulige biler før tiden løber ud. Rammer man biler får man ekstra tid. Det er utroligt omfattende, hvad man får forvoldt af skade, og eftersom spillets første åbnede bane er i denne stil, bliver man hurtigt bekendt med den.
ANNONCE
Burnout Revenge til Xbox
Efterhånden som man gennemfører løb optjener man medaljer og stjerner, disse er nødvendige for at åbne nye baner, så det nytter ikke altid at slutte som nummer tre i sine løb. Bedre placeringer giver også adgang til bedre biler, hvilket er en fordel i kampen mod dine aggressive konkurrenter.

Spillet har desuden en omfattende multiplayer, der både tillader flere spillere på én maskine, samt multiplayer over Xbox Live.

Grafik

Spillet grafik er enormt flot og hurtig. Den kører helt flydende, og udnytter virkeligt hardwaren godt. Fartfornemmelsen er god, og effekterne, når bilerne smadres, er også i top. Der er næppe noget spil som kan krølle biler sammen lige så godt som Burnout. Dog er der ikke sket meget siden Burnout 3, selvom banerne virker lidt større og med flere muligheder for at tage en alternativ rute.

Lyd

Lydeffekterne er helt i top, og dem kan man ikke klage over. Desværre er der ikke de samme rosende ord til spillets soundtrack. Musikken er overordnet kedelig og i flere tilfælde direkte dårlig. Der er blandt andet et umådeligt ringe remix af The Doors, Break on through to the other side. De værste numre kan man heldigvis fravælge i opsætningen, og man kan evt. indsætte sine egne i stedet.

Konklusion

Burnout Revenge er fedt! Så er det sagt. Spillet er lettilgængeligt, og man skal ikke sætte sig ind i komplicerede styremetoder for at være med. Spillets umoralske vinkel på kørsel øger underholdningsværdien betydeligt, og har du endnu ikke stiftet bekendtskab med denne serie, så er Revenge absolut en oplagt titel. Forskellen fra Burnout 3 er minimal, så for ejere af dette, kan det være sværere at anbefale. Det skulle lige være for fans, som allerede har gennemført alt i det, og ikke kan få nok. Spillet har dog en 3+ aldersmærkning på æsken, så følger man den, kan det spilles af alle. At hele spillet oven i købet er oversat til dansk trækker også op.

Besøg spillets hjemmeside
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce