Connery

Building Rome In A Day

Interessant, melodiøs og rocket poppunk fra Los Angeles.

2 ud af 6 stjerner
Building Rome In A Day
Building Rome In A Day er endnu ikke slået igennem i Danmark, men med over 24000 fans på MySpace siden 2006 er deres popularitet støt stigende.

Det er et band, man bør være opmærksom på, såfremt man er til bands som Taking Back Sunday, The Receiving End of Sirens, Brand New og Say Anything.

Bandet, der består af fem unge fyre, har netop smidt en ny demo-cd på gaden, og undertegnede har været så heldig at få fat i et eksemplar. Og det er rigtig lovende, såfremt man som jeg har lidt svært ved at få nok af den mainstream punkrock/indiepop, amerikanerne smider ud i æteren.

Især nummeret I Won't Apologize (To You) giver grund til at tro, vi får mere at se til Building Rome In A Day. Et helt rigtigt sammenskruet hit-potentiale nummer, med glade rytmer, let-lært lyrik og catchy omkvæd. Med andre ord, et nummer man ikke kan undgå, at få ind i hovedet - blot man er modtagelig for ikke-avanceret melodiøs teenage-rock. Det ville med stor sandsynlighed have været første singleudspil, såfremt demoen havde været et album.

Også Groovy Like a Ten Cent Movie er et interessant nummer, der indledes med noget så utraditionelt som en 80'er synthesizerlyd. Hele nummeret drypper af overskudsfølelse, overlevelsens overlegenhed, og tilsat screamo-breaket er det et track, der viser, Building Rome In A Day som et band med flere aspekter.

Exhale, der også er at finde på bandets myspace-profil, er vaskeægte drengerøvs-punk og kører der-ud-af for fulde drøn, dog uden at leve op til samme standard som I Won't Apologize (To You).

Christian Coffey (trommer), Greg Shoup (bas), Jason Muir (guitar), Matt Aaaron (vokal) og Alex Faust (guitar) har sammenskruet seks numre på denne demo, der uden tvivl er alle de overkommelige fem dollar værd, den koster. Skulle man ikke befinde sig i USA er det muligt at finde EP'en på iTunes eller bestille den via deres hjemmeside www.buildingromeinaday.com.
ANNONCE
Building Rome In A Day
Jeg er sikker på, Building Rome In A Day nok skal vokse med opgaven, da de allerede på demoen beviser en grobund for talent og musisk kreativitet. Et fuldlængde album ville helt afgjort være kærkommen, såfremt de laver mere på samme niveau som I Won't Apologize (To You). Min nysgerrighed er vakt.

Lyt til Building Rome In One Day på MySpace.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce