Connery

Bugatti og Rimac forener indsatsen for fremtidens hypercars

Kroatiske Rimac er fusionerer med Bugatti

If you can't beat them, join them.

Talemåden er måske ikke helt anvendelig her, og faktisk er den nye fusion mellem Bugatti og Rimac, et sats på Rimacs imponerende hypercarteknologi, som fremover både ksal tilgodese et samlet Bugatti Rimac.

Det er lige dele imponerende og fantastisk at se, at Rimac Automobili, en virksomhed der for blot ti år siden startede op med en en-mands-garage, i dag får en stor stake i den nye virksomhed. 

Rimac Group bliver storaktionæren i den nye selskab, da de gennem Rimac Group har 55% af andelene i det nye Bugatti Rimac. 

Rimac selv har dog også en speciel konstruktion i forvejen, da den virksomhed nemlig ejes 37% af Mate Rimac, 12% af Hyundai, 27% af andre investorer og 24% af Porsche. Porsche (En del af VAG) ejede i forvejen Bugatti, og de står så elene for de resterende 45% af Bugatti Rimac. Så, en indviklet ejerstruktur - men med Rimac i førersædet. 

Den nye virksomhed Bugatti Rimac vil fortsat producere biler under begge mærker, men fremtidig vil man altså kunne se meget mere af Rimacs teknologi i Bugatti - og omvendt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt