Connery

Bryd de dårlige vaner med elektroterapi

Drop en træning og få stød!

Kender du til klikkertræning for hunde, hvor hunden belønnes med et ”klik”, når den gør noget godt? Mød her den modsatte version.. for mennesker. I stedet for et klik, får du et stød, når du gør noget dårligt. Jeps, den er god nok.

Lad mig præsentere Pavlok: Et apparat, der påstår at kunne bryde din dårlige vane på blot fem dage. Hvordan? Pavlok giver dig stød, når du gør noget forbudt, hvilket træner din hjerne til at associere den pågældende handling med noget dårligt. Helt konkret fungerer det ved, at man downloader app’en og vælger den dårlige vane, man vil bryde. Herfra skal du så benytte Pavloks stødfunktion, når du udøver den dårlige vane – enten manualt eller (med nogen vaner) gennem en sensor. Brug den i fem dage, og Pavlok garanterer, at din dårlige vane er brudt.

Så springer du din træning over, bider negle, ryger eller spiser for meget sukker og ønsker at stoppe? Så kan du ved hjælp af stød ændre denne dårlige vane. Det kræver selvfølgelig lige, at du gør det til en vane at give dig selv stød til at begynde med..

Ikke overbevist? Eller vil du bare gerne se folk give sig selv stød? 

ANNONCE
Pavlok armbånd
Se bare hvordan denne mand har fået to timer ekstra om dagen, fordi han ikke ser porno længere :D
Del

Seneste nyt