Connery

Bruce Willis har fået endelig udredning og blevet diagnosticeret med demens

Die Hard-stjernens familie har bekræftet diagnosen.

Det er under et år siden, at Bruce Willis måtte melde sin pensionering fra skuespillerfaget, da han blev diagnosticeret med afasi - en lidelse, hvor den del af hjernen der hjælper os med at forstå og udtrykke sprog, bliver beskadiget. 

Nu er Willis' familie på banen igen med en udmelding til EW - han er blevet endeligt udredt og har fået diagnosticeret demens. 

"Som en familie vil vi bruge muligheden for at takke jer alle for al den kærlighed til Bruce over de seneste 10 måneder. Jeres generøsitet og energi har været overvældende, og vi er voldsomt taknemmelige. For jeres venlighed, vil vi gerne give jer en update", fortæller familien i en statement og fortsætter:

"Siden vi annoncerede Bruces diagnose med afasi i foråret 2022, har hans tilstand udviklet sig og vi har nu en mere specifik diagnose - FTD (Frontotemporal demens). Desværre er udfordringer med kommunikation blot et af symptomerne. Selvom det er smertefuldt, så er det en lettelse endelig at have en klar diagnose."

En hård alderdom for en af de største action-stjerner i nyere tid, som har medvirket i alt fra Pulp Fiction, Die Hard og The Last Boy Scout til Den Sjette Sans, Sin City og Looper.

FTD kan udtrykke sig ved usædvanlig eller antisocial adfærd med besvær i at kommunikere - det er ofte de første symptomer, hvor det efterfølgende kan udvikle sig til besvær ved at bevæge sig, muskel-svaghed, synkebesvær, tics og generel urolighed i kroppen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce