Connery

Britney og Kevin

Britney and Kevin - now on TV. K-i-s-s-i-n-g! Kan det blive mere vammelt?

Ovenstående poter er absolut laveste karakter!!

Klokken er nu 18:56 fredag aften. Jeg er så småt på vej til håndboldtræning, men min nysgerrighed og forsøg på uddybelse af min almene viden fik mig til at zappe forbi TV3, hvor Britney og Kevin giver os et indblik i deres liv.
ANNONCE
Britney og Kevin
Fra TV3.dk: Hun er en af verdens mest fremgangsrige stjerner, hun har tjent styrtende på sin musik, og sladderbladene holder konstant et vågent øje med hele verdens popprinsesse, Britney Spears. I denne serie følger vi Britney Spears og Kevin Federline, helt fra deres forholds spæde begyndelse i Los Angeles, frem til turneen i Europa og tilbage i hjemlandet hvor der blev afholdt bryllup og hotte hvedebrødsdage. Serien her er både personlig og morsom, og den giver et helt unikt og enestående billede af Britney og Kevins hverdag, forhold og samliv.

Jeg har set et par gode hjemmevideoer af og med de berømte i nyere tid. Jeg nævner i flæng: Pamela Anderson, Paris Hilton og Jordan. Med disse navne in mente, var det med tårnhøje forventninger, at Britney nu skulle åbne op for hendes skattekammer.

Lad det være sagt med det samme. Jeg blev frygteligt skuffet. Magen til stupid tv-underholdning skal man lede længe efter. Håndholdt kamera, latterlige kommentarer og alt for meget "Jeg synes du er lækker Kevin".

Hvad er det lige, der sker for den opmærksomhedkrævende pop-krukke? Hvorfor skal vi belastes med et tv-program om og med Britney, når hun har tøj på? Det der sådan set plager mig mest ved denne misære, er at folk (tv-selskaber som TV3) rent faktisk har smidt klingende mønt på bordet, for at få lov til at se noget, der ville få Dogme 95, til at virke super seriøst.

Og hvad er det lige der sker med Britney, når hun er i civil? Hun er jo blot en teenager med alt for mange penge, der ikke har en skid realitetssans og absolut intet aner om, hvad livet kræver, for at blive levet til fulde.

Følgende tidspunkter skal der ikke ses TV3: 30/9 18:00, 30/9 19:00, 30/9 19:30, 30/9 20:00, 30/9 20:30. Nu er I advaret!

Lad følgende være en advarsel til alle der skriver i denne tråd: Den første der skriver en positiv kommentar om den serie, belønnes med 48 timer i skyggen i selskab med samtlige afsnit af serien.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce