Connery

Brillemager: Byt dine gamle hinkesten til nye bionedbrydelige briller i bæredygtighedens tegn?

Christopher Cloos står klar med klimavenlige brille-opgradering

Vi kan hurtigt blive enige om, at det kun nærmer sig tilnærmelsesvis bæredygtighed, at bytte et sæt gamle briller til nogle nye - hvis de gamle briller enten er gået i stykker eller ikke længere passer i styrken, hvis det er tilfældet og du gik og tænkte: Hey, det kan da være jeg skal have mig et sæt bionedbrydelige briller... Så er nyheden her til dig.

Den danske brillevirksomhed Christopher Cloos har nemlig laneret et byt-til-nyt koncept - som er søsat, for at fejre at alle virksomhedens briller er 100% bionedbrydelige: 

En indsats der har krævet, at Christopher Cloos over en periode har skullet udfase det sidste af varelageret, der ikke levede op til målet om 100% bionedbrydelighed. 

Desværre er byttehandlen ikke en en-til-en udveksling; 
Hvis du skulle stå overfor et brilleskift, giver virksomheden 20% i rabat ved køb af et par nye 100% bionedbrydelige briller - Herfra sørger virksomheden så for at de gamle briller enten bliver genbrugt eller destrueret på den mest miljørigtige måde. 

ANNONCE
Christopher Cloos' butik i Antonigade, 1106 KBH - Brillemager: Byt dine gamle hinkesten til nye bionedbrydelige briller i bæredygtighedens tegn? Christopher Cloos' butik i Antonigade, 1106 KBH
Del

Seneste nyt

Annonce