Connery

Brenaissancen lever: Brendan Fraser nomineret til sin første Oscar

Et uventet comeback, du ikke kan andet end elske!

Brendan Fraser husker vi nok alle sammen fra 90'erne og 00'erne, hvor han medvirkede i geniale film såsom The Mummy-franchisen, Bedazzled og George of the Jungle.

Pudselig forsvandt han mere eller mindre fra radaren med udelukkende små, oversete roller hist og her - i hvis man skal opfange noget af alle de rygter og interviews, der har været omkring Frasers exit fra Hollywood, så forlyder det, at han kom røg ned i et psykisk hul i sit liv i kølvandet på en seksuel krænkelse fra Hollywood Foreign Press Association-chefen Philip Berk tilbage i 2003.

Han virker nu til at være på benene igen og et rigtig godt sted i sit liv - og hans comeback har taget verden med storm.

At han så nu er blevet nomineret til sin første Oscar nogensinde for The Whale, som er en af hans comeback-film? Det er bare krymmel på toppen. 

Den 54-årige skuespiller er blevet lovprist af både tilskuere og anmelderne for sin hovedrolle i Darren Aranofskys psykologiske drama, hvor Fraser spiller en 272 kilo tung mand forsøger at genoptage kontakten til sin teenage-datter. 

Kæmpe kadeau til Fraser. The Whale får dansk biografpremiere d. 2. marts - tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce