Connery

Bremont klæder Tom Hardy på til Venom med et stealthy sort ur

Tom Hardy is a friend of ours

Den kommende Venom film er måske ikke kandidat til en Oscar, men den ser ud til at blive et underholdende actionbrag af en popcorn-film, og det er til dels takket være Tom Hardys store karisma. 

Og som det sig nu hører til, med en skuespiller af den kaliber, er der selvfølgelig gode product placement muligheder. Det er ikke altid forfærdeligt, og slet ikke når det er lækre sager der placeres. 

I den kategori finder vi uret, som Hardys karakter Eddie Brock benytter. 

ANNONCE
Bremont - Bremont klæder Tom Hardy på til Venom med et stealthy sort ur Bremont

Uret er et Bremont U-2/51-Jet Pilot Watch. Uret er en opdateret version fra det engelske urmærke, der henter sin inspiration i det britiske luftvåben RAF. 

Uret er af den automatiske type med chronograf og 38 timers energireserve. Det er jet sort med blå visere og røde detaljer. 43 millimeter måler uret, der kommer med både en sort læderrem og en mere sportsorienteret gummirem. Glasset er selvfølgelig safirglas, og så er der gennemsigtig bagside, med udsigt til det flotte urværk. 

ANNONCE
Bremont - Bremont klæder Tom Hardy på til Venom med et stealthy sort ur Bremont
Bremont x Venom

I forbindelse med samarbejdet og filmens udgivelse, har Bremont valgt at give deres klassiske propelfly en ny lakering, der tager inspiration i traditionelle haj-lakeringer fra 2. verdenskrig, og trækker det ind i 2018 med Venom-inspireret udtryk. 

Her fortæller de også lidt nærmere om hvordan uret passer til Tom Hardys karakter, og ydermere en lille konkurrence der kickstartes i forbindelse med filmen. 

Uret har en vejledende salgspris på 3.995 £ (33.555 kroner), så hvis man er ude efter det for fan-sentimentalitetens skyld, så skal man nok lige overveje, hvordan julegavebudgettet skal se ud i år. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce