Connery

Breitlings ultimative athleisure-ur er ude i ny størrelse

Breitling Endurance Pro

Breitling har lanceret en ny version af deres populære Endurance Pro-ur, nu i en universel 38 mm størrelse. 

Den nye tilføjelse skulle gerne udvide Ur-seriens appel til både mænd og kvinder. 

Breitling Endurance Pro 44mm - Breitlings ultimative athleisure-ur er ude i ny størrelse Breitling Endurance Pro 44mm

Nyt til begge ure

Tidligere var Endurance Pro kun tilgængelig i en 44 mm model, men nu kommer den i en mere alsidig 38 mm størrelse med fem nye farveudgaver: lilla, pink, hvid, lyseblå og rød. Samtidig får den eksisterende 44 mm model også en opdatering med nye gummiremme i farverne navy, orange, hvid og lyseblå.

Breitling CEO Georges Kern udtalte i forbindelse med lanceringen "Dette er et ur, der er bygget til at svømme, cykle, løbe og holde trit med dig uanset intensiteten af din træning -plus, det ser fantastisk ud som et casual sportschronograph. Den nye størrelse gør det tilgængeligt for endnu flere brugere."

Endurance Pro er designet med en ultraletvægts-urkasse og en komfortabel, formtilpasset gummirem. Uret er fremstillet af Breitlight®, et robust materiale, der er tre gange lettere end titanium og næsten seks gange lettere end rustfrit stål. Dette materiale er også ikke-magnetisk, termisk stabilt, hypoallergent og yderst resistent over for ridser, træk og korrosion. Gode egenskaber for et sportsur.

ANNONCE
Breitling Endurance Pro 38mm - Breitlings ultimative athleisure-ur er ude i ny størrelse Breitling Endurance Pro 38mm

Indvendigt

På de nye 38 mm modeller matcher remme og kroner de indre bezelringe i de fem farver. Begge størrelser har visere og overdimensionerede tal belagt med Super-LumiNova for nem læsning i svagt lys.

Som alle ure i Breitlings Professional-serie er Endurance Pro drevet af en termo-kompenseret SuperQuartz-urværk, der er 10 gange mere præcis end konventionel quartz. 44 mm modellen indeholder Breitling Caliber 82, mens 38 mm størrelsen er drevet af den lidt mindre Caliber 83. Begge er COSC-certificerede chronometre.

Arven fra 70'erne

Endurance Pro er den moderne evolution af Breitling Sprint, der blev introduceret i 1970'erne som et performance-chronograph til datidens modebevidste atleter. Med sin letvægts resin-kasse og pulsometer-skala til pulsmåling var den ideel til sport. 

Den moderne Endurance Pro bevarer disse elementer og tilføjer moderne funktioner som vandtæthed op til 10 bar (100 meter) og en taktil gummi-belagt krone. Uret kan måle intervaller ned til 1/10 sekund, tage en atlets puls og holde konkurrenter på rette spor med sit solkompas.

Breitling Endurance Pro 44mm koster i omegnen af 24.000 kroner, mens den nye 38mm model lanceres til en pris på 3250 dollors, eller lige knapt 21.500 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt