Connery

Breitling Super Chronomat

Et firserikon fornyes!

Breitlings seneste fortolkning af deres Chronomat-ur er et nik til Frecce Tricolori-uret, der blev skabt i 1983, primært til at pryde armene på det italienske luftvåbens luftakrobatiske flåde. Yes, der er store armbevægelser over dette ur.

Breitlings Super Chronomat er ifølge fabrikanten selv den mest udfordrende Chronomat de har produceret, et ur der "mestrer at balancere det holdbare og det stilsikre". 

Det nye Super Chronomat er et ur der gør væsen af sig - ganske stort med en urkasse der måler 44 millimeter - og en urkrans med keramiske indlæg. 

ANNONCE
Breitling - Breitling Super Chronomat Breitling

Den excentriske variant af uret, findes i valget af en Rouleaux-rem. Her får man et ekstra UTC-modul, i form af et ekstra lille ur, der som en del af lænken viser tiden i en anden tidszone, til den berejste verdensmand. UTC-modulet i Rouleaux-lænken er en Breitling-feature der nikker tilbage til 1980'erne. 

Uret kommer i tre versioner - to i rustfrit stål med enten blå eller sort urskive. Det tredje med den brune urskive er indkapslet i 18 karat rødguld. 

De tre varianter drives alle af det COSC-certificerede Breitling Manufacture Caliber 01, med 70 timers energireserve og semi-perpetual kalender, der kun kræver justering til skudår. Vandtæthed til 200 meter. 

ANNONCE
Breitling Super Chronomat B01 44 - i tre varianter - Breitling Super Chronomat Breitling Super Chronomat B01 44 - i tre varianter

Pris og tilgængelighed

Breitling Super Chronomat B01 44 er allerede tilgængelig hos udvalgte forhandlere - Varianterne i rustfrit stål fåes fra 63.700 kroner, mens gulduret står i 176.750 kroner. 

Del

Seneste nyt