Connery

Breakfast at Denny's

Jeg har været på en gastronomisk rejse til Amerikas forenede stater. Følg med i denne lille tema-serie, hvor vi denne uge starter med en omgang morgenmad.

Breakfast at Denny's
Denny’s er et populært sted at spise morgenmad i USA, og eftersom det er billigt, er der mange der besøger stedet.

Denny's hed i i starten Denny's Donuts, hvilket siger alt om forretningen. Den startede i 1953 af Richard Jezak og Harold Butler. På grund af en anden donutkæde, og stridigheder omkring ophavsretten af selve navnet, blev det ændret til "Denny's"

Denny's har åbent 24 timer i døgnet, og specialiserer sig inden for morgenmad og desserter.

Selvom det er en forholdsvis stor kæde i USA, Mexico og Canada, findes den ikke i Europa. Ligesom andre kæder som Wendy's, Tacobell, Del Taco, Aarby's med flere.

Min oplevelse med stedet er helt okay, og det er da også udemærket mad, man får serveret. Lidt fedtet, men man kan vælge menuer der er fedtreduceret.

Logoet er gult, hvilket enten bevidst eller ubevidst får dig til at tænke på discount.

Indretningen hos Denny's er ganske pæn. En Denny's minder mest af alt om de små Diner's man ser i film, hvor hovedpersonerne mødes, tager en kop kaffe og en lille ret. Det er amerikansk når det er bedst. Helt sikkert noget man burde prøve hvis man alligevel er tager over there.

Vi blev serviceret af en ældre erfaren kvinde, som nok har langet de første 500000 kopper kaffe i sit liv. Generelt er personalet høflige, åbne og snaksagelige, hvilket man ikke er vant til herhjemme i Danmark, men det er en god oplevelse.

Jeg fik french toast m. æg, samt en omelet med alt godt fra USA.
ANNONCE
Breakfast at Denny's

Der er mange måder at lave frenchtoasts på, men en simpel og knap så besværlig måde er denne:


French toast m. Hashbrowns (kartofel)



Ingridienser

3 skiver toastbrød

Smør til stegning

Kanel

2 kartofler  

salt

Peber

Smør til stegning

Fremgangsmåde:

Lad smøret smelte på panden og riv kartoflerne på et rivejern. Når de er revet i små stykker lægges de på panden og steges med salt og peber.  Når de er stegt i ca. 10 min tid, lægges de på en tallerken.

Derefter skal toastbrødet steges i smør. Når det er blevet stegt godt, så skiverne får en brunlig farve drysses kanel på. Til sidst lægges brødet oven på kartoflerne, og som prikken over i’et lægges en klat smør oven på toastbrødet.

Velbekomme!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce