Connery

Bread & Butter er endnu en god grund til at besøge Berlin

Er du til god stil, lækre mennesker og andet godt i livet? Så kig lige med her

Hola gutter og gutinder. 

Jeg sidder netop og skriver fra en Airbnb-lejlighed i Berlin, der fungerer som vores midlertidige hovedkvarter, mens byen er i overdrive. Hvis du følger med på Instagram, ved du allerede at vi er i byen for at tjekke elektronikmessen IFA og mode- og stilmessen Bread & Butter. Dagens post skal handle om sidstnævnte. 

Det vigtigste for mig, nu og her - er egentlig ikke at fortælle dig om alle de fantastiske ting, som du sidder derhjemme og går glip af lige nu. Altså ikke et ord om musik-acts som Wyclef Jean og M.I.A. Ej heller om vores oplevelser med verdens første Michelin-belønnede streetfood-bod, og nej - heller ikke om alle de gode drinks vi har hældt i hovedet, i selskab med Europas elite af (kvindelige) influencers og bloggere. 

Alt det kommer der meget mere om senere. 

Det mest interessante for dig, her og nu, er at denne mode- og livsstilsmesse, der afholdes af Zalando - byder på en kæmpe sending af specielle tøjkollektioner, sneakers og andet lir - som kun kan købes via Zalando fra i dag - og en kort periode frem (Så længe lager haves - på limiterede sager). 

Her kommer fem items/kollektioner - som gør dig klar til efteråret, i eksklusiv limiteret stil. 

Bread & Butter er endnu en god grund til at besøge Berlin

Hilfiger Denim x Zalando (Kollektion)

En af de helt afsindige nyheder, er Tommys eksklusive Zalando-kollektion, der blandt andet består af et par iøjenfaldende hoodies og overgangsjakker, en dunjakke, beanies og caps. 

Kollektionen er skabt i forbindelse med Bread&Butter og forhandles eksklusivt via Zalando. 

Bread & Butter er endnu en god grund til at besøge Berlin

adidas Originals Haven Bread&Butter exclusive

Man går ikke ned på sneaks her på messen, og det vrimler med både nyheder og gode gamle evergreens - men der er også blevet plads til et par ganske begrænsede sneakerdrops. Et af disse, er den 70'er tunge Haven sneaker i en grå/blå/orange farvekombination. 

Prisen lyder på 699,- which is not bad. 

Bread & Butter er endnu en god grund til at besøge Berlin

Vans x Karl Lagerfeld (Capsule Collection)

Vans helt nye collab er all the hype på messen, hvor den for første gang vises frem. Det må da også siges at være ret opmærksomhedsvækkende at Lagerfeld går i samarbejde med det legendariske skaterbrand. Vi har set hele kollektionen på nært hold - og det spiller sgu bare. 

Den bliver i øvrigt først tilgængelig worldwide fra den 7. september

Bread & Butter er endnu en god grund til at besøge Berlin

RVLT

Danske RVLT er også på pletten med nyheder. Det er fedt at se gutterne her stå side om side med gamle etablerede brands som LEE og LEVIS, og alligevel trække en kæmpe del af de besøgendes opmærksomhed. Hvor meget af det der skyldes deres lækre nye tees og hoodies, med det herligt politisk ukorrekte fastfood-broderi på brystet vides ikke. Men vi tænker en god del. 

Bread & Butter er endnu en god grund til at besøge Berlin

HYPE Brand

Alright, så faktisk har Hype et par eksklusive ting på messen, som man ikke kan få fat i derhjemme - til gengæld er mærket ikke meget kendt herhjemme, og det er lidt en skam - der er nemlig fuld fart på toget, i de nye styles, der lige er blevet lanceret i forbindelse med messen. Og resten af tøjet er vildere end den 'Stranger Things' inspirerede longsleeve her til højre. 

Tjek det ud. 

Del

Seneste nyt