Connery

Brazilian Mojito opskrift

Mojito... du kan høre sangen i baggrunden. Her er en ægte brasiliansk Mojito opskrift. Den smager himmelsk og er nem at flette sammen!

Brazilian Mojito, det smager altså bare godt! - Brazilian Mojito opskrift Brazilian Mojito, det smager altså bare godt!
Ingredienser:

5-6 cl. Cachaça Ypióca

1 lime

10-15 mynteblade

1-2 spsk fint rørsukker

10 cl. danskvand

masser af knust is

Fremgangsmåde:

Skær en lime i 4 dele og pres saften fra limefrugten. Tilføj rørsukker og mynteblade.

Tilføj dernæst Ypióca.

Knus limesaft, rørsukker, mynteblade og Ypióca på en gang med morter.

Fyld op med knust is og tilføj danskvand på toppen. Rør godt rundt.

Benyt højt glas og sugerør.
ANNONCE
15 drinks på 15 uger
Konceptet er blevet til i samarbejde med House of Brazil, som står for importen af Cachaça Ypióca. Efter at have testet Cachaça Ypióca ved en tidligere lejlighed og fundet ud af, at det faktisk smagte rimelig godt - forhørte vi os, om ikke det var en idé at få endnu flere drinks kastet ud over disken til alle drengerøvene på Connery.dk. Sådan et lille fremstød for, at man måske kunne prøve noget nyt.

Det gode ved Cachaça Ypióca er desuden, at der kan laves mange, og de fleste er ganske simple drinks. Det giver muligheden for at imponere tøserne, rykke noget sprut indenbords og holde en ordentlig fest.

Læserservice:

Du finder forhandlere af Cachaça Ypióca her

Om Cachaça Ypióca

For en god ordens skyld hedder spiritustypen: Cachaça og udtales ka-sjaa-sa og mærket hedder Ypióca og udtales i-pi-o-ka.

 

Der er tale om 4 forskellige produkter nemlig

 

Prata = sølv på dansk - 2 års fadlagret på lyst træ som ikke afgiver farve eller smag.

Ouro = guld på dansk - 2 års fadlagret på mørkt træ som giver farve og boquet.

150 =  lavet pga. Ypióca`s 150 års jubilæum 6 års fadlagret.

160 = ditto 160 års jubilæum 6 års fadlagret tilsat malt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce