Connery

Branderter

Det handler om at bygge dem op...

Jeg har eksperimenteret med alkohol siden jeg var 14-15 år. Jeg havde på det tidspunkt en tendens til at lave en seriøs samling i et skab derhjemme. Der var rom, tequila, Baileys, vodka, Fernet Branca,
Branderter
I dag flere år efter er mit skab konstant tomt! Mine eksperimenter med alkohol udfører jeg dog stadig. Ikke i samme omfang dog. I dag er det vigtigere at få råbt skål først, og knap så vigtigt at blande sjussen. Det betyder også jeg er forfaldet til vodka/juice, rom/cola mv. Men det betyder så sandelig ikke, at jeg ikke kan finde ud af at bygge en brandert op. Her er en guide!

Sådan bygger du en brandert op.
Hvis du skal bygge en brandert op, hvor du til sidst selv føler du hælder alkohol ned i et tomt hul og dine venner gør alt for drikke dig under - ja så skal du starte tidligt. Det at bygge en brandert op kræver øvelse, men til gengæld kan øvelse gøre til mester.

Prøv eventuelt denne guide allerede i morgen - det er aldrig for tidligt at bygge en brandert op!

1. Start klokken 12.00 med at spise 4 hele skiver rugbrød med pålæg. Drik tre glas mælk og gå derefter i bad.

2. Klokken 15.00 starter du med den første øl. Gerne med et par kammerater og en
X-Box 360 eller PS3.

3. Klokken 16.30 knapper du din fjerde øl op.

4. Klokken 17.00 drikker du et shot f.eks. Fisk eller lignende.

5. Klokken 17.30 hiver du din femte øl indenbords.

6. Klokken 18.00 drikker du en shots og spiser ½ pakke Gajol (?).

7. Klokken 19.00 har du reserveret bord på en middelmådig restaurant. Sørg for at spise 2 retter gerne oksekød til hovedret men undlad desserten. Desserter har det med at være tricky og kan spolere enhver god brandert. - Under middagen skal du sørge for kun at drikke cola, hold dig fra alkohol. Til nød kan du for selskabets skyld rykke en lille fadøl.

8. Klokken er nu 21.00 og I er på vej i byen. Sørg for at starte med at drikke en sød drink, f.eks. Strawberry Daquiri eller Irish Coffee - eller begge dele.

9. Drik, drik, drik - du bliver stiv, men du vil være sidste mand der står i enhver drukkonkurrence!

10. Vågn næste morgen uden tømmermænd, forhåbentlig med en nøgen tøs ved siden af dig!

Det at bygge en brandert op handler primært om at

1. Undgå tømmermænd

2. Blive voldstiv, hvor du undgår at smadre hele diskoteket, brække dig på gulvet og sove på et toiletbræt. At bygge en brandert handler altså om at drikke mere end du nogensinde føler du har gjort før, men med en god mavefornemmelse - også dagen efter!

Hvordan bygger du en brandert op? Og har du nogensinde tænkt på at eksperimentere med det? Sidst men ikke mindst, hvis du har prøvet min guide... scorede du så?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce