Connery

Bowers & Wilkins Panorama 3: Dolby Atmos soundbar på B&W'sk

B&W genopliver endnu en gammel produktserie

Lydproducenten Bowers & Wilkins er begyndt at røre en del på sig igen. Lydmærket var nærmest uundgåeligt omkring 2010'erne med deres smarte iPod-dock højttalere, og efter at have relanceret deres ikoniske Zeppelin til et mere trådløst publikum, genopliver de nu en model-serie, der sidst så dagens lys i 2015. 

Der er tale om deres Panorama-linje af soundbars, der ud over navnet og kærligheden til god lyd, måske egentlig ikke har alverden til fælles med Panorama 2 fra 2015. 

ANNONCE
Bowers & Wilkins Panorama 3 - Bowers & Wilkins Panorama 3: Dolby Atmos soundbar på B&W'sk Bowers & Wilkins Panorama 3

Det nye design er markant anderledes og adskiller sig en del fra de andre soundbars der findes på markedet - og måske er det netop det der skal til, for at give B&W en berettigelse på den front. 

Ambitionerne er i hvert fald store, og det teknologiske grundlag lader til at være på plads:

Bowers & Wilkins Panorama 3 er en lavprofil soundbar der måler 65 mm i højden - inde i kassen er der blevet plads til 13 individuelle højttalerenheder, der trækkes af en 400 Watt forstærker. Det er samtidig den første soundbar fra mærket, der understøtter Dolby Atmos lyd. Det betyder også at højttaleren understøtter HDMI eARC.

ANNONCE
Bowers & Wilkins Panorama 3 - Bowers & Wilkins Panorama 3: Dolby Atmos soundbar på B&W'sk Bowers & Wilkins Panorama 3

Multiroom på vej

Panorama soundbaren har fra starten indbygget streaming-funktionalitet, og kan både benytte Airplay 2 og Spotify Connect, ligesom der er en Bluetooth-forbindelse med understøttelse af AptX lyd. 

B&W fortæller i forbindelse med produktafsløringen, at man har planer om at udrulle en multiroom-opdatering, så soundbaren kan indgå i et multiroom-system med andre kompatible B&W højttalere. 


Pris og tilgængelighed

B&W Panorama 3 får en vejledende salgspris på 7.499 kroner og sælges hos udvalgte forretninger

ANNONCE
Del

Seneste nyt