Connery

Bosch IXO

IKEA møblernes overmand - Bosch IXO

5 ud af 6 stjerner
Bosch - Bosch IXO Bosch
Bosch har lanceret en ny version af deres populære skruemaskine. Ved første øjekast er den en rigtig kvindemaskine, men efter at have havt skidtet til test, er den faktisk meget praktisk.

IXO'en er blevet mindre og mere mobil. Dens litium-ion-batteri gør skruemaskinen let og altid klar til brug eftersom batteriet har en meget lav afladningsrate. På normalt dansk betyder det at den ikke står og taber batteri, når du ikke bruger den.

IXO'en kommer i en enkel metaldåse, der gør den nem at opbevare. Den fås i en basis-, medium- og en pluspakke.

Maskinen har fået et nyet design og andet tilbehør, der gør det lettere at arbejde ved fx hjørner. Med i pakken følger også en vinkelforsats, der giver en bedre skrueposition, hvis der skal skrues om hjørner. Derudover får du også en forsats, der forskyder skruehovedet, så du undgår at skrue skævt når pladsen er trang.
ANNONCE
Der følger også ladestation og 10 forskellige bits.

På undersiden af maskinen sidder der en lille lygte, hvis du skal skrue ved lidt mørkere områder og på toppen sidder der små lys, der viser om batteriet er ved være tomt eller hvilken retning der skrues.

IXO'en er smart og rigtig god at bruge. Men eftersom den er så lille har den selvfølgelig også sine begrænsninger og er ikke lige så kraftig, som større skruemaskiner. Den er dog god nok til de fleste opgaver. Jeg satte den til test på en samling af en reol samt at skille en bærbar ad. Begge ting gjort uden besvær.

Umiddelbart en god investering, der sparer dig for masser af tid og kræfter.

Men husk, lad nu være med at lade den stå fremme. Til det er den fandme alt for tøset!
ANNONCE

Med pluspakken får man:


Ladestation

Bitholder med 10 bits

Vinkeladapter

Excenterforsats

Maskinen:

Omdrejningshastighed, ubelastet: 180 omdr./min.

Opladningstid: 5 timer

Vejer 0.30 kg.

Set til 449,95 her
Del

Seneste nyt

Annonce