Connery

Bond-producer udtaler: Daniel Craig er klar på sin femte Bond-film

Bond25 nærmer sig.

Når det kommer til at vurdere, hvilket James Bond der er bedst, rammer man altid et punkt, der skiller vandene - skal man vælge den klassiske, den mest underholdende, den mest actionprægede?

Det er en svær beslutning, men seneste person i den jakkesætklædte agentpositur var Daniel Craig, som siden 2006 har medvirket i fire af slagsen - Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) og Spectre (2015). 

Efter den sidstnævnte film udtalte Craig selv, at han hellere ville skære sine pulsårer over, end at vende tilbage til James Bond. Derefter kom en række andre store stjerner i spil, men nu virker det i sidste ende til, at Craig ikke helt kan lægge karakteren fra sig. Hvorvidt det er pengene, der dufter lidt for godt er uvist, men han skulle efter sigende være blevet tilbudt op mod 1 millarder kroner for to mere Bond-film efter Spectre i første omgang, som han takkede nej til.

I følge Bond-producer Barbara Broccoli står det næsten sikkert, at Craig er sikret til den næste installation af franchisen. De skulle efter hendes udtalelser have klargjort optagelsestidspunktet planlagt til næste år og en lancering af Bond25 i 2019 eller 2020. 

Rygterne virker efterhånden allesammen til at pege i retning af Craig tilbage i trøjen, og med bekræftelse fra produceren virker det til at være noget, man kan sætte kryds i kalenderen.

Rygterne omkring, hvorvidt Christopher Nolan er klar til at instruere Bond25 er det næste spændende punkt på programmet, da hans produktionsselskab Syncopy for nyligt har tilføjet 'Bond25' til deres to-do-liste. Men den er stadig ganske usikker.

Vi håber!

ANNONCE
Bond-producer udtaler: Daniel Craig er klar på sin femte Bond-film
Bond-producer udtaler: Daniel Craig er klar på sin femte Bond-film
Del

Seneste nyt

Annonce