Connery

Bon Jovi på den akustiske måde.

"This Left Feels Right" dvd under hammeren.

Bon Jovi på den akustiske måde.
Dengang jeg var knægt (ååhh nej tænker du, men hæng i lidt endnu) der var det den mere hårdtslående rock der var sagen. Den "bløde" rock var for slatne hundehoveder og tøser, nææ du rigtige mænd hørte rigtig rock ! (i manges ører også kaldet = larm)

Jeg måtte dog som så mange andre senere i livet erkende at Bon Jovi faktisk har lavet et katalog af gode sange, jovist de er i den "midtersøgende" del af rock udvalget, men så afgjort af den gode slags.

"Allways", "Living on a prayer" (en af mine personlige favoritter), "Bed Of Roses", "Wanted Dead or Alive" osv osv osv. Listen er faktisk temlig lang, hvilket også gik op for mig mens jeg på en højhellig søndag startede på hvad der skulle vise sig at blive en eftermiddag i hyggeligt selskab med Jon Bon Jovi og hans legekammerater.
ANNONCE
Bon Jovi på den akustiske måde.
"This Left Feels Right" er en slags greatest hits, men drengene blev enige om at det var for let købt bare at smide en greatest hits på gaden og så muligvis smide en enkelt eller 2 nye sange i røven af tracklisten og så sige at det var det. (herfra skal der lyde et "hmmm" da deres "Crossroads" eller på dansk Greatest Hits endnu indeholder deres til dato mest markante hits så begrundelsen for endnu en Greatest er vist i forvejen lidt halvslidt).

Men når det er sagt så hatten af for den ide.

Bandet besluttede derfor at de ville ind til benet på deres sange og for første gang spille dem som de originalt var tænkt, og badabing en akustisk aften på Bogata hotel i Atlantic City med et veloplagt Bon Jovi (og gæste musikere) = This Left Feels Right.

MEN (og der er et men)

For det første så synger Jon Bon Jovi ikke som han engang gjorde, der er visse høje toner han let og elegant springer over, ikke noget der nødvendigvis mangler, men nærmere det der kunne have været med til at taget lettede.

Bandet spiller selvfølgelig lækkert og tight, men på den anden side ville alt andet også
ANNONCE
Bon Jovi på den akustiske måde.
næsten være blasfemi når man har en klasse guitarist som Ritchie Samboa siddende.

Det virkelig problem opstår i deres nyfortolkninger.

Det fungerer for alvor på en sang som "Wanted Dead or Alive" fy for satan det er sgu en rigtig dejlig version. Men deres klassiske rocksange som udelukkende lever på rock dynamikken og (datidens) Jon Bon Jovi i topform, de halter altså lidt, og bliver desværre lidt kedelige.

Alt i alt er koncerten rigtig charmerende og man er i godt selskab med de herrer Bon Jovi, men på en skala fra 1-6, der er det her et lille 4 tal.

Og så er der for en gang skyld gjort noget ud af DVD mediet.

Disc 2 indeholder bla. et poker spil hvor man som seer på en slags interaktiv måde kan spille Poker med hele bandet. (præmien hvis du vinder er adgang til 6 live videoer) En meget sjov ide som helt klart skal belønnes.

Derudover er der det "sædvanlige" "bag om....halløj" med og uden kommentarer osv.

Alt i alt et udemærket køb hvis man er til rock af den bløde slags, men så afgjort mest for de inkarnerede Bon Jovi fans.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce