Connery

Bollinger fejrer James Bond med limited edition Moonraker-champagne

En fejring af Moonraker og filmens 40-års jubilæum.

Det er 40 år siden at James Bond-filmen Moonraker fik premiere, hvor man så Roger Moore i aktion som 007 i hans fjerde James Bond-film.

Det var en lidt anderledes tilgang til selve spionkonceptet, da de valgte at sende eventyret ud i rummet, hvor rumfærgen Moonraker bliver kapret. Selvfølgelig er Bond verden rundt som altid i både Californien, Venedig og Rio de Janeiro - men det endelige opgør sker ude i rummet.

Nogle ville sige kikset - andre ville sige nytænkende!

Uanset hvad, så har filmen fra 1979 i år 40-års jubilæum - og det skal fejres.

For at fejre jubilæet har Bollinger indgået et samarbejde med Bond-franchisen i samspil om at lave en limited edition Moonraker-champagne.

Selve æsken er håndlavet og designet som et rumfartøj i materialer af tin og træfiner, mens man kan få flasken kølet ned med en afkøler designet i krystalglas - og selvfølgelig medfølger en Magnum-flaske Bollinger 2007.

Flasken bliver lanceret som en limited edition - der findes kun 407 eksemplarer på verdensplan.

Hvert Moonraker-sæt er nummeret og hele sættet koster omkring 39.000 kroner.

Som en lille ekstra krølle i jubilæet, har de har også lanceret en Bollinger 007 Limited Edition Millésimé 2011-vinflaske, som hylder den kommende 25. film i Bond-franchisen. Selve tallet '25' på flasken er designet ved at bruge titlerne på alle de foregående James Bond-film. Vinen er en Pinot Noir, og får en pris på 'blot' 1300 kroner.

Direktøren for Bollinger, Etienne Bizot, fortæller:

"Det er med enorm stolhed at kunne præsentere dette 40-års jubilæum for partnerskabet mellem Bollinger og James Bond, som i sig selv er en hyldest til det venskab, der startede i 1979 mellem min far, Christian Bizot, og produceren på Moonraker, Cubby Broccoli."

Det ultimative sæt for enhver James Bond fan? Tjek flaskerne ud i galleriet!

ANNONCE
Bollinger fejrer James Bond med limited edition Moonraker-champagne
Del

Seneste nyt

Annonce