Connery

Boksechamp Anthony Joshua fyrer 500-hestes SUV af i ingemandsland

Joshua fejrer Range Rovers fødselsdag

I skyggen af den verdensomspændende Corona-krise, kan man ikke fortænke folk i at romantisere de helt afsidesliggende naturområder, med masser af smuk natur og næsten ingen mennesker... En idé der passer meget godt med en lille feature med sværvægtsbokseren Anthony Joshuas lille featurevideo med Range Rover. 

Joshua har fået fornøjelsen af at fyre en topudstyret Range Rover SV Autobiography af oppe i et arktisk testanlæg ved Arjeplog i den svenske del af polarcirklen. 

ANNONCE
Anthony Joshua x Range Rover

Range Rover fejrer 50-års jubilæum i år, og selvom vi lige nu befinder os i kriseramte tider, har bilfabrikanten altså alligevel valgt at begynde en del af fejringen, baseret på videooptagelser fra tidligere på året. 

I pressemeddelelsen lyder det fra Anthony Joshua: Verdensmesteren i sværvægt, Anthony Joshua: "Jeg glæder mig virkelig til juni måned, hvor Range Rover-familien fejrer 50-års-jubilæet for én af Storbritanniens mest udsøgte eksportvarer, og jeg forsvarer mine titelbælter som verdensmester. Jeg rejser til London for at bokse mod Kubrat Pulev den 20. juni i min nye, individualiserede Range Rover SVAutobiography, og jeg kan ikke forestille mig en mere storslået måde at ankomme på. Intet kan matche dens
kombination af komfort og egenskaber – det må være resultatet af fem årtiers erfaring."

Det lyder altsammen som en god omgang reklamegas, men det er nu meget zen at kigge på en 500+ hestes firehjulstrækker fyre den af i sneen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce