Connery

B&O Play løfter sløret for trådløse headphones på CES

BeoPlay linjen blev her til aften udvidet med et trådløst headset

B&O Play løftede her til aften sløret for et nyt headset i BeoPlay serien, nemlig de trådløse H8 headphones, og der blev også afsløret en lækker prorduktopdatering til det nyklassiske A9 musiksystem.

BeoPlay H8

B&O Play by Bang & Olufsen præsenterede deres nye BeoPlay H8 hovedtelefoner, ved CES-messen i Las Vegas.

BeoPlay H8 er en trådløs on-ear hovedtelefon, der ud over at tage det velkendte design fra lillebror H6, til et nyt niveau, også løfter baren for trådløse headsets med støjreduktion. Sådan lyder det ihertfald fra Henrik Taudorf Larsen, der er chef for B&O Play: 

"Med BeoPlay H8 er det lykkedes os at fange essensen af årtiers håndværk og innovation i ét fantastisk produkt, som tydeligt viser, hvad B&O PLAY står for."

"H8 er fuld af innovativ teknologi, har aktiv støjreduktion og et helt nyt aluminiuminterface. Kombinationen af den anerkendte Bang & Olufsen Signature Sound, førsteklassesmaterialer og en meget lav vægt gør den simpelthen til en af de bedste hovedtelefoner på markedet."

ANNONCE
B&O Play løfter sløret for trådløse headphones på CES

En højere, dansk designet enhed

H8 er udført med øje for gode materialer og en sans for detalje. Det kommer sig til udtryk i det interaktive touch-interface på den højre ørekop. Det bør kunne høres i den aktie støjreduktion, der slutter lyden tættere og fører omverdenens larm længere væk. 

Batteritiden i hovedtelefonen kører op til 14 timer på en opladning, batteriet er genopladeligt, men som en feature man ellers ikke ser ofte; også udskifteligt - hvilket betyder, at du med et ekstra batteri, helt kan slippe for den hårde omgang med kablet begrænsning, man ellers kender fra opladningsrunder på andre trådløse headsets.

Designet er selvfølgelig af dansk oprindelse, og endnu en gang, er det den industrielle designer, Jakob Wagner, der står bag.

ANNONCE
BeoPlay H8

Hvor meget: 3.699,- kr.

Hvor: Fås i Bang & Olufsen butikker, B&O PLAY netbutikken og hos udvalgte forhandlere fra januar 2015.

Hvilke Farver: Gray Hazel og Argilla Bright

Del

Seneste nyt

Annonce