Connery

B&O Play: Live for Now

Form 2I og Beoplay H6 er nu klar i et par lækre Limited Editions

B&O Play, er en forholdsvis ny division indenfor Bang & Olufsen. Baseret på samme grundrammer for design og høj kvalitet, bevæger B&O Play, sig lidt mere ud af nogle bestemte stier, end moderselskabet - Og ud over at det er en smule lettere at komme til for penge - er der også mere differentiering i design. 

Det ses tydeligt i den nye Live For Now-kollektion, der blandt andet har genfortolket de klassiske Form hovedtelefoner, og B&O Play H6 hovedtelefoner.
Live For Now, der er et samarbejde med Pepsi(!), har teamet B&O's tidsløse design, op med nogen virkelig interessante street-art kunstnere. Og formentlig fordi det er 2014 og VM-år, kommer de involverede kunstnere fra Sydamerika.
ANNONCE
Form 2I Limited Edition | Bang & Olufsen - B&O Play: Live for Now Form 2I Limited Edition | Bang & Olufsen

Form 2I

Form 2I er faktisk markedets længst levende hovedtelefon - og med plads i den permanente udstilling på MoMA i New York, må de siges at være designklassikere. Til Live For Now kollektionen, er Form 2I blevet stylet i tre farvekombinationer - af tre forskellige kunstnere. Den sorte af Merijn Hos fra Holland. Den hvide af argenstinske Zosen og den blå udgave af London-baserede Hattie Stewart.

Du kan fange Form 2I i de tre limited editions, til 1099,- 
ANNONCE
Beoplay H6 | Bang & Olufsen - B&O Play: Live for Now Beoplay H6 | Bang & Olufsen

Beoplay H6

H6 må siges at være storebror i kollektionen, er udformet i læder og kanvas, og andre lækre produkter. De lækre hovedtelefoner har været en tur forbi Brasilienske Ricardo Akn, og er blevet delvis blå, delvis hvid. De er vildt fede, og hvis standard-farverne på H6 er for kedelige for dig, ja så er denne limited edition altså i en helt anden boldgade!

H6 er som sagt storebror i kollektionen, og det ses også tydeligt på prisen, der nemlig svarer til lidt under 3 styk af Form 2I - nemlig 2999,-
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce