Connery

B&O Play lancerer trådløse hovedtelefoner til den aktive

Beoplay H5

B&O Play er har kastet sig lidt over udendørslivet på det seneste - Først den lækre lille A1 Bluetooth højttaler, og nu gælder det så et sæt sportscentrerede in-ear headphones; Beoplay H5.

"Beoplay H5 er designet til musikelskere med en aktiv livsstil af en af Skandinaviens førende designere, Jakob Wagner, og kombinerer den anerkendte Bang & Olufsen Signature Sound med smukt design og brugervenlig teknologi. For at sikre, at Beoplay H5 passer ind i en aktiv hverdag kan brugeren vælge en række forhåndsindstillede lydprofiler, som optimerer lydoplevelsen. Man vælger blot en af de forudindstillede lydprofiler i Beoplay App på sin smartphone eller sit Apple Watch (som f.eks. træning, transport, podcasts eller afslapning), eller man kan justere tonalitet og lydbillede med den intuitive B&O PLAY ToneTouch-brugerflade."

ANNONCE
B&O Play lancerer trådløse hovedtelefoner til den aktive

Nu er der jo tale om B&O Play, og derfor er der selvfølgelig at par features, der løfter oplevelsen en anelse over dit traditionelle trådløse headset. 

Headsettet har blandt andet indbyggede magneter i hvert ørestykke, så de kan klikkes sammen om halsen, når det ikke lige sidder i ørerne. Kablet er betrukket med tekstil så det er mere modstandsdygtig overfor snavs og vejrforhold.

Beoplay H5 har en 6,4 mm dynamisk højttaler, en lille elektromagnetisk transducer og en Bluetooth 4.2-chip med digital lydbehandling, som giver mulighed for dynamisk indstilling. Hovedtelefonerne er tunet af Bang & Olufsens anerkendte akustikere, så man får den bedste allround profil, som forhindrer lyttetræthed, og endvidere kan du bruge Beoplay App til Android, iPhone og Apple Watch. 

Beoplay H5 leveres komplet med lader og bærepose i farverne sort og dusty rose til en vejledende udsalgspris på DKK 1.999. Begge farver vil være tilgængelige på www.beoplay.com/H5

ANNONCE
Del

Seneste nyt