Connery

B&O Play lancerer nye trådløse hovedtelefoner

Nye designtræk fra Play-lejren

B&O Play har i dag lanceret et nyt sæt trådløse headphones. Beoplay H4 tager det næste skridt i brandets H-serie, og præsenterer en ny designramme, med tydelige referencer til tidligere designs. 

Materialevalget er faldet på aluminium, lammeskind og flettet tekstil. 

"Beoplay H4 startede som en spændende idé om at udvikle en ny, dynamisk arketype, der ville give os mulighed for at udbrede vores best-in-class-lyd, håndværk og designsprog til et meget bredere publikum," fortæller Global Head of Marketing Jens Jermiin fra B&O PLAY og fortsætter:

"Musik er en kunstform, der udforsker det lydlige rum. Den skal røre ved noget i én og fremkalde følelser. Hvis man er vokset op i den digitale tidsalder, hvor hi-fi blev erstattet med små ørepropper til smartphones, er det let at glemme, hvor umiddelbart og smukt et klaver kan lyde, hvordan percussion kan slå gnister, og hvor melodisk en bas kan være. Beoplay H4 er et stykke smukt og kraftfuldt design, der får dig til at genfinde kærligheden til musikken".

Beoplay H4 leveres med ørepuder og hovedbøjle beklædt med blødt lammeskind. På indersiden af ørepuderne sidder der hukommelsesskum, som tilpasser sig ørets form og kurver, så ørepuderne altid sidder godt og tæt. Ørepuderne isolerer mod støj udefra (passiv støjisolering), så du kan koncentrere dig om musikken, og så den ikke kan høres af omgivelserne.

Skiverne på ørekopperne er fremstillet af aluminium, der er stemplet, poleret og anodiseret, mens logoet på pladen er lasergraveret i en matchende farve. Kablet til hovedtelefonerne er beklædt med flettet tekstil og er – som en smart detalje – synligt ved overgangen mellem ørekop og hovedbøjle. Gliderne er lavet af rustfrit, børstet PVD-coatet stål, hvilket giver dem et både slankt og robust design.

Beoplay H4 leveres med en simpel og intuitiv brugerflade med tre knapper, et mikro-USB-stik og et 3,5-mm-jackstik, der diskret integreres i det robuste, men samtidig meget fine materiale, der udgør hovedtelefonernes hus. Brugerfladen er designet til at være så brugervenlig og enkel som overhovedet muligt. Tryk på midterknappen for at besvare/afslutte opkald og starte eller sætte afspilningen på pause, tryk på den øverste eller nederste knap for at regulere lydstyrken og for at springe over numre, og tryk samtidigt på den øverste og nederste knap for at parre hovedtelefonerne via Bluetooth.

Beoplay H4 kan afspille musik trådløst i helt op til 19 timer på blot 2,5 timers opladning.

B&O Play Beoplay H4

Priser og tilgængelighed

Beoplay H4 lanceres i Charcoal Grey og fås til en vejledende udsalgspris på 2.299 kroner. Der medfølger et opladerkabel og et audiokabel. Beoplay H4 vil være tilgængelig i Bang & Olufsen butikker, på www.beoplay.com/h4 og hos udvalgte tredjepartsforhandlere fra den 9. februar 2017.

Del