Connery

B&O Play lancerer BeoPlay P2

Mindste bærbare højttaler i produktrækken

Der er ikke langt mellem produktlanceringerne hos B&O Play, i februar lancerede de, de trådløse H4 hovedtelefoner, og i mellemtiden er A1 højttaleren kommet i et nyt farveudvalg. 

Og nu er det så tid til endnu et nyt produkt. Beoplay P2, er en lille bærbar højttaler, der passer lige i lommen. Den er ifølge B&O Play selv, lillebror til Beoplay A1. Og hvis det betyder, at de bare nogenlunde succesfuldt, kan tage noget af den ekstremt flotte lyd fra førnævnte, og putte i en endnu mindre kasse, så står de med et meget stærkt produkt. 

Beoplay P2 er designet af Cecilie Manz, fremstillet med materialer som perleblæst aluminium og ægte læder (i strappen). 

"Musikken spiller en stor rolle, når det drejer sig om at forstærke hverdagens øjeblikke, så vi har udviklet en personlig højttaler, du har lyst til at tage med dig. Beoplay P2 er et fantastisk stykke dansk design og et studie i elegant håndværk. Den er resultatet af 90 års erfaring med lyd og akustik og har en lydkvalitet uden sidestykke i denne kategori", siger Matthias F. Ørum-Hansen, Director of Concept and Design hos B&O PLAY.

"Vi besluttede os for at fjerne alle knapper og skabe et smukt design med en enkel og magisk brugeroplevelse, der kan brugertilpasses i Beoplay App. Ved at tappe to gange med fingeren eller ryste højttaleren kan du afspille musik, sætte den på pause og skifte nummer, starte din foretrukne voice-assistent eller ændre lydprofilen i ToneTouch – og så kan du indstille Beoplay App til at vække dig med den musik, du faldt i søvn til, så du kan genopleve dagens sidste store øjeblik, når du vågner og skal gøre dig klar til en ny dag".

Faktisk er der arbejdet en del med A1-eren som udgangspunkt, i udviklingen af denne højttaler. De har videreudviklet mellemtoneenheden, og designet en ny med keglekonstruktion. Diskantenheden i Beoplay P2 er den samme ¾" soft dome-enhed af tekstil, som også bruges i Beoplay A1.

Den har indbygget DSP-processor, og enhederne drives af to 15 watt RMD class D-forstærkere, med en max-effekt på 2x50 watt. Der er ydermere også indbygget mikrofon (voicecall, duh) med 360-graders følsomhed, så placeringen ikke besværliggør den slags. 

Pris og tilgængelighed

Beoplay P2 fås i Black, Sand Stone og Royal Blue til en vejledende udsalgspris på DKK 1.299. Etuiet til Beoplay P2 fås til en vejledende udsalgspris på DKK 279. Alle farver vil være tilgængelige i Bang & Olufsens butikker, på www.beoplay.com/P2 og hos udvalgte tredjepartsforhandlere fra 27. april 2017.

Del