Connery

B&O løfter sløret for BeoSound 35

Denne gang koster det ikke en halv million!

B&O løfter sløret for BeoSound 35

Bang & Olufsen har løftet sløret for en ny trådløs højttaler på årets CES-messe. Den nytilkomne hedder BeoSound 35, og er ovenpå efterårets BeoLab 90-system (der står i knap 500.000 for et sæt), en noget mere overkommelig størrelse. BeoSound 35 har nemlig en vejledende pris på 2295 euro (17.000 kr), men det er selvfølgelig heller ikke en sammenlignelig enhed. 

BeoSound 35 fungerer som et selvstændigt musiksystem med integreret adgang til TuneIn-radiostationer, Spotify og Deezer, eller hvor musikken ellers kommer fra. BeoSound 35 har en intuitiv, berøringsfølsom kant, hvor de vigtigste funktionsknapper er placeret direkte under det elegante OLED-display. Det er ikke nødvendigt at kunne se displayet for at betjene BeoSound 35. Musiksystemet kan betjenes med BeoRemote One eller BeoMusic App og kan nemt integreres som en del af et BeoLink Multiroom-system. 

BeoSound 35 er kompatibelt med AirPlay, Bluetooth og DLNA-baserede enheder.

ANNONCE
BeoSound 35

Vi har ikke haft mulighed for at lytte på dette anlæg, men hvis Bang & Olufsen har taget ved lære af lillebror-firmaet B&O Play, så skulle det der med rumlig lyd være en ret sikker ting. 

Den vejledende salgspris lyder på 16.995,- kroner. Tilgængelig ved danske forhandlere i løbet af april.

Se udvidede specifikationer i galleriet, eller gå til Bang-Olufsen.com for mere info.

ANNONCE
Del

Seneste nyt