Connery

B&O lancerer kollektion i Army Grøn

Armygrøn til indretningen?

Det er efterhånden blevet reglen, og ikke undtagelsen, at Bang & Olufsen + BeoPæay, lancerer begrænsede mængder af deres mest populære produkter, i sæsonmæssigt populære farver. 

Sidste år var det messing der stod på menuen, og i år er det så kommet til den noget mere afdæmpede farve 'Infantry green', og den går på tværs af både Bang & Olufsen og B&O Play mærkerne. 

Et udvalg af sortimentet har fået den nye farve, der både træder igennem på aluminiumsoverflader og i stofferne, og farven veksler mellem at sø grøn, mørk gylden og jordbrun ud, alt efter belysning og betragtningsvinkel. 

"Hos Bang & Olufsen absorberer og bearbejder vi hele tiden tidens tendenser og kommer med vores egne markante fortolkninger af dem. Vi stræber altid efter at skabe noget nyt og tidløst. Her har vi udviklet en grøn farvetone med et monokromatisk look på tværs af alle de forskellige materialer, som binder vores produkter sammen visuelt", siger Kresten Bjørn Krab-Bjerre, Concept Manager hos Bang & Olufsen.

ANNONCE
Harmonies Collection

Den nye kollektion består af en række elegante, trådløse højttalersystemer:

  • BeoSound 1 og BeoSound 2 i anodiseret aluminium i Infantry Green
  • Beoplay A9 med en messingfarvet aluminiumsring, frontstof fra Kvadrat i Infantry Green og ben i røget eg
  • Beoplay M5 med børstet aluminium i Infantry Green øverst og frontstof i farven Infantry Green fra Kvadrat
  • BeoSound 35 med et messingfarvet aluminiumskabinet, frontstof i Infantry Green og bordstand i sort aluminium. 

Harmonies Collection er en ”limited edition”-kollektion, som fås i Bang & Olufsen butikker fra den 17. november 2017, Bang & Olufsens 92-års fødselsdag. Produkterne koster det samme som standardvarianterne. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt