Connery

B&O indgår samarbejde med Astralis

Bang & Olufsen meldte tidligere på året ud, at de ville til at afsøge gamingområdet. 

Nu har man offentliggjort et nyt samarbejde med de danske e-sport darlings Astralis. 

B&O kan i dag løfte sløret for et nyt samarbejde med e-sportgiganten Astralis Group. Gennem de næste tre år vil B&O udstyre Astralis-holdet og spillerne med lydprodukter til brug væk fra skærmen og sponsorere FIFA-holdet, mens Astralis vil udnytte deres unikke indsigt i gaming-industrien til at hjælpe B&O med at udvikle den fremtidige portefølje til gaming.

 
Ifølge Jakob Lund Kristensen, medstifter og CCO i Astralis Group, giver samarbejdet med B&O muligheden for at udforske nye måder at kombinere e-sport og gaming med et større fokus på produktudvikling.

"Det er overflødigt at sige, at vi er glade for at offentliggøre vores samarbejde med Bang & Olufsen. Samarbejdet er ikke blot værdifuldt rent kommercielt, men også brandmæssigt, da B&O deler Astralis' værdier med en klar identitet og kompromisløs tilgang til håndværk og kvalitet," fortæller Jakob Lund Kristensen og fortsætter:

"Vi vil markedsføre B&O's produkter, mens B&O vil være hovedsponsor for vores FIFA-hold med trøjeeksponering og digitalt udseende. Aftalen er dog et gruppepartnerskab, der dækker både organisationen og spillerne på vores tre hold, når de er væk fra serveren, rejser og træner."

Det første produkt i B&O's gaming-portefølje er et sæt hovedtelefoner, der er et raffineret møde mellem luksuriøst design og gaming. Høretelefonerne vil være tilgængelige i foråret 2021.

ANNONCE
Del

Seneste nyt