Connery

B&O er klar med multirum-system

BeoLink Multiroom - en vigtig brik i puslespillet

B&O er klar med multirum-system

Bang & Olufsen er ude i en kamp for at fastholde deres kernekunder - Markedet er blevet meget bredt, og når teknologien udvikler sig så hurtigt, at design ikke alene kan veje det op, er det vigtigt at fremtidssikre produkterne. 

Det lader til at have været en integreret del af tankegangen, for nu har selskabet lanceret et trådløst multirum-system, der gør det muligt at forbinde højttalere og andre elementer, trådløst og simultant.

Løsningen hedder BeoLink Multiroom.

ANNONCE
B&O er klar med multirum-system

"Det er lige så let at betjene BeoLink Multiroom, som det er at tænde og slukke for lyset. Når musikken spiller, skal du blot røre dit Bang & Olufsen produkt for at gøre det til en del af Multiroom oplevelsen – uanset hvor i hjemmet, du befinder dig. Du behøver ikke engang din smartphone eller en fjernbetjening. Det er enkelt og intuitivt.

Dit Bang & Olufsen tv kan naturligvis også kobles til Multiroom via BeoRemote One eller den nye BeoMusic App, der giver et intuitivt og overskueligt overblik over systemet. Med BeoRemote One eller
BeoMusic App kan du let tilføje eller fjerne rum fra systemet – og når du forlader hjemmet, kan du sætte alle enheder på standby med et enkelt tryk.

BeoLink Multiroom systemet er bygget op omkring Bang & Olufsens intelligente musiksystem BeoSound Moment. BeoSound Moment tilpasser sig automatisk dine lyttemønstre og vælger musik, der passer til det givne tidspunkt på dagen. Når du vågner om morgenen, kan du således tænde for din foretrukne morgenmusik med et enkelt tryk på BeoSound Moments berøringsfølsomme egetræspanel. Hvis du vil føje flere rum til musikoplevelsen, skal du blot røre ved det relevante Bang & Olufsen produkt. I stuen kan det f.eks. være BeoPlay A9 højttaleren, og i køkkenet er det måske den vægmonterede BeoSound Essence. Du kan også lade dit Bang & Olufsen tv indgå i BeoLink Multiroom oplevelsen som højttaler eller lydkilde."

ANNONCE

Systemet gør det også muligt at forbinde ældre B&O produkter, som eksempelvis BeoSound 4000, ved hjælp af en BeoLink Converter.

Det mener vi: BeoLink Multiroom er et lækkert og nødvendigt tiltag i B&Os univers.

Del

Seneste nyt

Annonce