Connery

B&O Beolit 15

Ny kraftig kompakthøjttaler fra Beoplay.

B&O Beolit 15

B&O Play skubber nye produkter ud i et ganske jævnt flow for tiden, to nye sæt hovedtelefoner og den lille bærbare A2, er lanceret inden for det seneste halve år.

Nu lanceres Beolit 15, der er en kompakt 360-graders højttaler, der til forveksling minder om 2012-modellen Beolit 12.

Den nye højttaler er dog fyldt godt med ny teknologi:

ANNONCE

B&O Siger:

”Hos B&O PLAY tvinger vi konstant os selv til at tænke i nye baner, men også til at gøre det bedste endnu bedre”, forklarer Henrik Taudorf Lorensen, Corporate VP hos B&O PLAY, og fortsætter: ”Beolit 12, som vi lancerede i 2012, er både fantastisk og ikonisk. Med Beolit 15 har vi raffineret 12'eren ved at redesigne akustikken helt og tilføje mange af vores nyeste tiltag såsom True360 lydteknologi og lang batterilevetid. Vi mener, det er markedets bedste musiksystem af sin slags.”

Imponerende, omsluttende lyd
True360 lydteknologien udsender lyd hele vejen rundt om højttaleren, og med hele 240 watt spidseffekt er der rigeligt med råstyrke under kølerhjelmen til at fylde selv større rum.

Musik dagen lang
Adaptive Power Management teknologien minimerer batteriforbruget og giver op til 24 timers spilletid pr. opladning.

Bang & Olufsen Signature Sound
Den anmelderroste Bang & Olufsen Signature Sound er designet til at gengive lyden naturligt, kraftfuldt og rent. Du vil opleve din musik, som kunstnerne havde tænkt sig det – uden lydjusteringer og tilsatte effekter.

Problemfri opsætning
Med Bluetooth 4.0-teknologien er det nemt og hurtigt at tilslutte og afspille musik fra enhver Bluetooth-enhed. Ét tryk på en knap, og få sekunder efter er du klar til at nyde din musik.

”Beolit 15 skiller sig ud med sit anodiserede aluminiumsgitter, der smyger sig om højttalerenheden, og med kernelæderremmen, som giver dig mulighed for at flytte den i hjemmet, hvor den passer ind overalt med sine rene linjer og kølige farver”, fortæller Beolit 15 designer Cecilie Manz og fortsætter: ”Højttalerhuset er lavet af robust polymer, og oven på højttaleren er der en skridsikker gummibakke til mobile enheder. Det er et produkt, der er bygget til at holde – i hele huset. Man kunne kalde det en stærk og kompakt arbejdshest – pålidelig og uspoleret.”

ANNONCE
Under huden: 1. Højtalerens ene forstærker driver både en 5½" fullrange enhed og to 4" bas-enheder. 2. Den anden forstærker driver tre 37mm tweeters. - B&O Beolit 15 Under huden: 1. Højtalerens ene forstærker driver både en 5½" fullrange enhed og to 4" bas-enheder. 2. Den anden forstærker driver tre 37mm tweeters.
Specifikationer:

Beolit 15: Bluetooth Højttaler designet af Cecilie Manz

Kommer i farverne: Natural Champagne, Polar Blue og Shaded Rosa

Op til 24 timers playback på en opladning.

Effekt: 2 x 35 Watt Class D forstærkere. Peak effekt 2 x 120 watt.

Vejledende Pris: 3.699,- kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce