Connery

Bøj reglerne med den ny HP Pavillion x360

Bøj reglerne med den ny HP Pavillion x360

De konvertible laptops bliver flere og flere - og det er egentlig ikke underligt. 

Mens både tablets og telefoner hele tiden bliver større, for at vi kan se vores underholdning på skærmene, er laptoppen stadig et yndet mål for underholdning, både foran TV'et og alle de steder hvor vi ikke har det stående. HP x360 har en fuld foldbar skærm, der giver maskinen mulighed for både at virke som laptop, en stor tablet, og ikke mindst - tentmode. 

Tentmode er en af de bedste måder at nyde underholdning på en 'convertible', det giver nemlig en god betragningsvinkel (i sofaen, på sofabordet eller endda i sengen) og på en ujævn overflade undgår man at overophede maskinen, fordi blæser og maskine er fritstående og får masser af luft. 

ANNONCE

Convertibles til alle behov

HP har lige nu tre modeller med x360 funktionen, det betyder at den er tilgængelig i skærmstørrelser fra 11,6" til 15,6", og fra priserne starter helt nede fra 3000 kroner, og opefter. 

Serierne:

  • Pavillion x360: Indgangsmaskinen, oplyser de basale behov for browsing og videounderholdning.
  • Envy x360: Envy-serien er en god allround-maskine, til brugeren med et gennemsnitligt behov, som gerne vil have lidt power at arbejde med. Serien har også lyd fra Bang & Olufsen. 
  • Spectre x360: Spectre er HP's high-end convertible, der med et super-slim design og hårde specifikationerne, taler til feinschmeckeren, der gerne vil have en lækker maskine at tage med rundt. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt