Connery

BMW Motorrad Vision AMBY

Tjek BMW's spændende krydsning mellem cykel og knallert

"Urban Mobility" er tidens overmættede udtryk for elektrisk bykørsel - og næsten alle bilfabrikanter på bilmessen IAA i München, har deres bud på en fed løsning med på messens 2021-udgave. 

BMW Motorrad Vision AMBY

Denne konceptcykel fra BMW 'Motorrad Vision Amby', er praktisk talt en beriget elektrisk cykel, som man har fjernet pedalerne fra - og så nærmer det sig lidt mere en elmotorcykel - eller elektrisk knallert. Men den er ret cool. 

Vision Amby er udstyret med en elektrisk motor, som har tre forskellige hastighedsindstillinger: 25km/t til cykelstier, 45 km/t til vejene i indre by og en tophastighed på 60 km/t, som er tiltænkt kørsel udenfor byer. 

ANNONCE
BMW Motorrad Vision AMBY - BMW Motorrad Vision AMBY BMW Motorrad Vision AMBY

Lige præcis denne konceptkværn fra BMW, vil nok kræve en knallertforsikring, hvis den skulle på vejene i Danmark. Pedalerne er skiftet ud med fodstøtter, og i stedet styrer man hastigheden fra et gashåndtag.

Her forestiller man sig, at cyklen selv skal kunne indstille hastighedsgrænserne, baseret på geofencing-teknologi, hvilket er en god tanke. 

BMW konkluderer dog, at deres koncept på nuværende tidspunkt falder udenfor hensigtsmæssige lovgvningsrammer, men ønsker med kreationen, at få folk til at tænke over, om man kunne ændre på lovgivningen, for at gøre et køretøj som dette til en reel mulighed for transport. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce