Connery

BMW M4 CSL Jubilæumsmodel

Competition, sport, lightweight.

BMW fejrer deres 50-års jubilæum med en række specialudgaver af forskellige køretøjer, og en af de vildere eksempler er den nye BMW M4 CSL, der deler efternavn med en bil, der debuterede tilbage i European Touring Car Championship i 1973; BMW M3 3.0 CSL. 

CSL står for Competition, Sport Lightweight - de afgørende faktorer i motorsport, og den nye M4 er da også ret godt med på vejen. I testkøreslen på Nürburgringens nordsløjfe satte den en omgangstid på 7 minutter og 20 sekunder - en af de hurtigste tider for en serieproduceret BMW Nogensinde. 

BMW M4 CSL er udstyret med en sekscylindret 3.0 liters rækkemotor med BMW TwinPower teknologi - det giver motoren 550 hestekræfter - og en 0-100 km/t på 3.7 sekunder. 

CSL-udgaven er også udstyret med 'M Traction Control', der tillader kontrolleret drift på bane fra niveau 1-5, mens dyret slippes helt løst, hvis man kører op på trin 10. 

Premiere og produktion

BMW M4 CSL får verdenspremiere på "Concorso d'Eleganza Villa d'Este", som afholdes den 20.-22. maj ved Comosøen i Italien. Den begrænsede produktion på 1.000 eksemplarer begynder på BMW fabrikken i Dingolfing i juli måned.

ANNONCE
Del

Seneste nyt