Connery

BMW løfter sløret for M5 Touring Wagon

Pivfræk sag!

BMW har indviet fans i deres nyeste model, som har været på alles læber et stykke tid nu.

Vi snakker selvfølgelig om deres BMW M5 Touring, som kommer på markedet med banebrydende teknologi - heriblandt det famøse M HYBRID-køresystem, som kombinerer V8 med elektricitet i en højere enhed.

Selve bilen blev afsløret til Monterey Car Week i Californien, hvor verdenspremieren blev afholdt og bilen fik løftet sløret for første gang. 

Under motorhjelmen finder man det famøse M Hybrid-system, som sørger for, at du ikke lige kommer for sent sådan med det samme.

Motorsystemet består af en 4,4-liters V8-motor kombineret med en elektrisk motor, de to arbejder sammen og resulterer i en acceleration fra 0 til 100 kilometer i timen på blot 3,6 sekunder.

V8-motoren leverer i sig selv 585 hestekræfter mens elmotoren, 5. generation af BMW eDrive teknologi, leveer 145 kW (197 hk) og tilsammen har bilen altså en systemeffekt på 782 hestekræfter. 

Standard leverer bilen en topfart på 250 km/t, men den kan øges til 305 km/t hvis man tilkøber M Driver-udstyrspakken.

Interiøret er lige så imponerende med et fleksibelt design, der gør bilen velegnet til både dagligdagsbrug og længere ture. Bagagerummet kan udvides fra 500 til 1630 liter, hvilket gør den ideel til familieudflugter.

Udvendigt byder BMW M5 Touring på et sportsligt design med store luftindtag, en nyudviklet frontgrill og flere lysdetaljer. Bilen er desuden udstyret med fire udstødningsrør og en M-justerbar affjedring, der balancerer komfort og præcision.

M5 Touring er også spækket med den nyeste teknologi, herunder BMW iDrive-systemet, 5G-forbindelse og avancerede førerassistentsystemer.

En værdig tilføjelse til BMWs high-performance-kategori – BMW M5 Touring lanceres i november 2024. Prisen er endnu ikke offentliggjort.

ANNONCE
Del

Seneste nyt