Connery

BMW Concept i4

Her er BMW's visionære familie-elbil

BMW løfter sløret for deres elektriske visioner i den nære fremtid, med BMW Concept i4. 

Den nye elbil er blevet præsenteret forud for motormessen i Geneva, der løber af stablen om få dage. 

BMW fortæller at Concept i4 er en forsmag på produktionsmodellen af BMW i4, der går i produktion i løbet af 2021. 

ANNONCE
BMW Concept i4

Concept i4 er på mange måder et diametralt modstykke til den elektriske BMW i3. I den nye vogn har BMW et stort fokus på at skabe en sportslig og dynamisk firedørs gran coupé. 

BMW Concept i4 er en ren elbil, der har en rækkevidde på 600 kilometer per opladning ud fra WLTP-standarden, den yder hvad der svarer til 530 hestekræfter og klarer 0-100 km/t på omkring fire sekunder. 

ANNONCE
BMW Concept i4

Udvendigt har BMW lavet en profil der er aerodynamisk, og meget atypisk elbiler har vi en lækker frontgrill - frontgrillen her, er her ikke for at skabe køling til en motor, men fungerer i stedet som et "intelligenspanel", hvor BMW har moteret en række forskellige sensorer, der benyttes i bilens intelligente systemer. 

ANNONCE
BMW Concept i4

Indvendigt har BMW fokuseret på at skabe et meget clean cockpit, der som den primære opmærksomhedstyv, har et kæmpe kurvet display ved førerpositionen, i stedet for klassiske instrumentpaneler. 

Hollywood-lyd

BMW har hyret den legendariske komponist Hans Zimmer ind, til at designe lyd-"scenen" i i4 Concept, og her er det ikke stereoanlægget vi taler - men derimod kørelyde, med navne som "Core" og "Sport". 

BMW investerer omkring 200 millioner euro i en ny fabrik i München, for at understøtte produktionen af den kommende BMW i4. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt