Connery

BMW 3.0 CSL

Batmobil-hækspoileren er tilbage i ultra begrænset performance-BMW

Med EU's beslutning om at forbyde nyproducerede biler med forbrændingsmotor fra 2023, tyder det på at benzinmotoren snart er ude i sin sidste svanesang - og mens flere og flere producenter skrinlægger ICE-modeller, er der - heldigvis for benzinhoveder - stadig nye imponerende biler der dukker op. 

BMW-gruppen har kørt BMW M-brandet ud i en selvstændig virksomhed (formentlig for at kunne udvikle vilde biler, uden at skulle kæmpe med stordrift udledningsbestemmelser), og bygget en vild bil, der står for 50 års racingekspertise. Resultatet er BMW 3.0 CSL.

ANNONCE
BMW 3.0 CSL

Bilen er en meget begrænset produktionsmodel, der bliver produceret i total 50 eksemplarer - med en produktionstid på godt 3 måneder. 

Den nye BMW 3.0 CSL er reinkarnationen af en legendarisk racerbil, og det betyder også at den karakteristiske hækspoiler, der gav originalen kælenavnet "Batmobilen" er tilbage. 

Lakeringen af den nye model er selvfølgelig et nik til klassiske BMW racerfarver fra starten af halvfjerdserne. 

Den kraftigste række-sekser fra BMW nogensinde

BMW 3.0 er udstyret med den kraftigste sekscylindrede motor i en gadelovlig BMW nogensinde: 3-liters motoren, der er udstyret med M TwinPower turbosystem leverer 560 hestekræfter og et moment på 550 Nm! Det kobles selvfølgelig med en 6-trins manuel gearkasse og baghjulstræk med aktivt differentiale, for at give en ægte klassisk racerfølelse. 

BMW har endnu ikke offentliggjort hverken pris eller hvilke markeder bilen bliver tilgængelig på. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce