Connery

Blue Microhpones lancerer streamer-kit i samarbejde med E-sportsholdet Ninjas in Pyjamas

Grej til den kommende Pro-gamer!

Hvis man er en virksomhed der arbejder med gaming-udstyr, eller udstyr der også er rettet mod gamere, kan man nok næppe finde nogen større ære, end at blive valgt som favorit af et af de helt store internationale e-sportshold.

Som gamer er man ganske afhængig af, at udstyret fungerer helt ufejlbarligt, og at kvaliteten ellers spiller.

I kølvandet på et sådan forhold der er opstået mellem de svenske CS:GO champs Ninjas in Pyjamas og Blue Microphones, lanceres der nu et sæt streaming-bundles med gamere i sigtekornet.

"Vi er meget begejstrede for de to nye streamer-bundles, som vi sammen med Blue har sammensat. Godt udstyr er super vigtigt, særligt når det kommer til streaming, og derfor bruger vi Blues udstyr i vores gaming-setup hjemme," siger Adam ”friberg” Friberg fra NiP og fortsætter: "Blue-mikrofonernes lydkvalitet gør, at vi kan give vores fans den bedste lydoplevelse. Enhver gamer ved, at et par gode høretelefoner kan gøre hele forskellen. Blues høretelefoner afslører hver eneste lille detalje i spillet og giver på den måde en konkurrencemæssig fordel."

De to omtalte bundles er bundet i Blues niche for lydudstyr: ”Pro Gamer Bundle” , som består af Blackout Yeti+Lola (Lola har vi tidligere kigget lidt på, på grund af det spændende F1-inspirerede design) og en ”Ultimate Pro Streamer bundle”, som består af Blackout Yeti+Mo-Fi.

Selvom de to bundles umiddelbart minder om hinanden til forveksling, er der dog en lille detlalje der er værd at bemærke. I Ultimate-kittet finder man nemlig opgraderingen i Blues Mo-Fi headset, der er et sæt meget velomtalte aktive headphones. Foruden at gøre brug af kraftfulde 50mm drivere, har de nemlig indbygget forstærker, der lige hiver lydoplevelsen op i næste level.

Blue Microhpones lancerer streamer-kit i samarbejde med E-sportsholdet Ninjas in Pyjamas

Pro Gamer Bundle

Med Blackout Yeti er det nemt at producere streams og lydindspilning i studiekvalitet, og det har gjort Yeti til én af de mest populære mikrofoner blandt gamere verden over. Mikrofonens proprietære tri-kapsel-teknologi giver - sammen med muligheden for at vælge mellem fire forskellige lydspor – en fantastisk lyd til gameplay, streaming og in-game-kommunikation. Den simple plug ’n’ play-funktion, kontrolknapperne til at styre både volumen og til at vælge lydspor samt en nem mule-funktion gør Blackout Yeti til den mest intuitive og alsidige USB-mikrofon på markedet.

Derudover tilfører mikrofonens sorte farve og elegante look stil til enhver gamers udstyrs-setup. Ud over Blackout Yeti indeholder Pro Streamer-bundlen også Blues hi-fi-høretelefoner Lola, som takket være Blues specialfremstillede 50mm drivere og store kabinetter sikrer en ekstremt nøjagtig lydgengivelse.

Pris: 2749 kr.

Læs mere her: Bluemic.com/gaming

Blue Microhpones lancerer streamer-kit i samarbejde med E-sportsholdet Ninjas in Pyjamas

Ultimate Pro Streamer Bundle

Den anden bundle i Blue/NiP-samarbejdet - Ultimate Pro Streamer bundle - kombinerer Blackout

Yeti-mikrofonen med Blues Mo-Fi-høretelefoner, som kan tilfredsstille selv de mest audiofile gamere. Kombinationen af 50mm ultradetaljerede drivere og en indbygget forstærker sikrer et lydbillede med usammenlignelig dybde, kraft og klarhed, så man altid er et skridt foran konkurrenterne.

Pris: 3490 kr.

Se mere her: Bluemic.com/gaming/

Fun-fact:

Siden 2012 har Ninjas in Pyjamas vundet $1.571.190 (11 millioner kroner) i turneringsgevinster i CS-GO alene - gå selv på opdagelse i de øvrige stats på Esportsearnings.com. Jeg siger det bare.. Måske var det værd at overveje at gå pro?

Del