Connery

Blue introducerer lækker nyhed til streamere og podcastere

Blues nye mikrofonarm er ret cool

Flere og flere kaster sig over streaming og podcasts, og med det in mente, bliver markedet for udstyr også større. 

Blue Microphones, der udmærker sig ved at være et af de mest brugte mærker til streaming, kommer nu på markedet med en ny mikrofon-arm, der er tilpasset deres egne modeller. Det giver et væsentligt bedre look, end one-size fits all løsninger. 

ANNONCE
Blue introducerer lækker nyhed til streamere og podcastere

Compass er en perfekt løsning til situationer, hvor du gerne vil have mikrofonen væk fra bordet eller placeret i en bestemt vinkel til fx radioudsendelser, der optages på video. Vi har designet den til at være smidig og diskret, så brugeren kan indstille mikrofonen i den rette vinkel uden de knirkende lyde, man kender fra fx en sakseformet mikrofonarm. Compass er designet til at kunne holde tungere mikrofoner som fx Yeti, men fungerer naturligvis også til lettere mikrofoner. Uanset om du indstiller armen til at være usynlig uden for kameraet eller til at vise mikrofonen frem på indspilningen, passer Compass til alle streaming- og podcast-setups - den lader nemlig brugeren placere mikrofonen præcis, hvor den passer bedst ind.

 
Ubesværet og lydsvag rotation
Compass har et lukket design med indvendige fjedre i en god studiekvalitet, der sikrer en professionel præstation til alle indspilninger. Det skjulte kabelsystem sørger for at holde skrivebord og optageområde pænt og ryddeligt, mens friktionshængsler - der strammes med hånden alene - gør det nemt at tilpasse mikrofonarmen helt uden værktøj. Compass er ubesværet og lydsvag at anvende, kan klare en fuld 360-graders rotation og bliver på sin plads efter justeringen. En robost c-tvinge gør, at armen sidder godt og solidt fast på bordet.

ANNONCE
Pris og tilgængelighed

Compass (vejl. udsalgspris 890 DKK) fås hos autoriserede forhandlere fra marts. Yeticaster (vejl. udsalgspris 1.749 DKK) forventes snart at være tilgængelig hos autoriserede forhandlere.

For mere information se Bluedesign.com

Del

Seneste nyt

Annonce