Connery

Blood Creek

Overnaturlig gyser af instruktøren bag 8 mm

3 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor og Info
Drengerøvs faktor: 70 %

(Hvad betyder ninjaer og drengerøvsfaktor)
Blood Creek - Trailer

Under anden verdenskrig fik en særlig deling nazister til opgave at opsøge runesten, som Hitler var overbevist indeholdt okkulte kræfter og overnaturlige evner. Det førte i 1936, den tyske forsker Richard Wirth (Michael Fassbender), til den lille sydstats by Town Creek, som ligger i Alabama, hvor han søger husly hos en tysk bonde familie ved navn Wollner. Det viser sig nemlig, at familien ligger inde med en runesten, som Hr. Wirth gerne vil undersøge nærmere.


ANNONCE
Nordisk Film - Blood Creek Nordisk Film

Ca. 71 år senere… Ambulancerederen Evan Marshalls (Henry Cavill) liv er gået i stå efter hans bror Victor (Dominic Purcell) forsvandt sporløst på en camping tur for mere ned to år siden. Men pludselig en dag dukker broderen atter op. Han virker forvildet og paranoid.


ANNONCE
Nordisk Film - Blood Creek Nordisk Film

Victor beder om Evans hjælp til, at skaffe sig nogle våben, hvilket Evan gør uden, at stille spørgsmål ved hvorfor. De mødes ved daggry og begiver sig ud til familien Wollners gård. Det viser sig nemlig, at Wollner familien har holdt Victor fanget og tortureret ham, som en slags ofring, for den nu overnaturlige Hr. Wirth, der er blevet holdt til fange i familiens kælder siden 1936.


ANNONCE
Nordisk Film - Blood Creek Nordisk Film

Men brødrenes hævntogt mislykkedes og da Mr. Wirth ved et uheld slipper fri af sit fangenskab, må brødrene bekæmpe ondskaben selv, for at overleve og ophæve familien Wollners forbandelse.


Nordisk Film - Blood Creek Nordisk Film

Blood Creek har bestemt nogle gode elementer i sig. Historien halter ganske vist lidt hist og her, muligvis fordi instruktøren og manuskript forfattere havde et kontroverse under indspilningerne, hvilket medførte, at instruktøren selv valgte at omskrive dele af manuskriptet.


ANNONCE
Nordisk Film - Blood Creek Nordisk Film

Filmen er instrueret af veteran instruktøren Joel Schumacher, der tidligere har stået bag hits som Falling Down, Phone Booth og The Client, men ligeledes har lavet mindre heldige film som Batman Forever, Batman & Robin og Bad Company. Det lader til, at Schumacher er bedst, når han holder sig til den ”beskedne” historie, hvilket er præcis, hvad Blood Creek er.


ANNONCE
Nordisk Film - Blood Creek Nordisk Film

Filmens korte spilletid gør den intens og Michael Fassbender skal nok få de små hår til, at rejse sig i nakken som den ondskabsfulde Mr. Wirth. Så er man til overnaturlige gysere, er filmen bestemt et kig værd.Blood Creek udkom den 31. august på dvd.


Udgivelsen indeholder intet ekstra materiale.


ANNONCE
Teknisk information:

Original titel: Blood Creek

Alternativ titel: Town Creek aka Creek

Produktionsland og år: USA/Tyskland, 2009

Instruktør: Joel Schumacher

Medv: Henry Cavill, Dominic Purcell, Emma Booth, Michael Fassbender

Genre. Gyser

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital 5.1

Længde: 87 min.

Distributør: Nordisk Film


ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce