Connery

Blodsugernes top 10

Sleep all day. Party all night. Never grow old. Never die. It's fun to be a vampire.

Blodsugernes top 10
10) Salma Hayek
Ses i filmen..? ­– From Dusk Till Dawn (1996)
Som..? - Santanico Pandemonium

Hun er måske hverken skræmmende eller særlig vampyr-agtig i sit udseende. Men hey, alligevel kan de fleste gutter nok nikke genkendende til hendes forførende, uforglemmelige og halvnøgne dans i baren – kort tid inden hun flyver på Richie (Quentin Tarantino), som med et knivsår i hånden bringer hysterisk blodrus op i hende.
ANNONCE
Blodsugernes top 10
9) Colin Farrell
Ses i filmen..? – Fright Night (2011)
Som..? - Jerry

Den talentfulde Colin Farrell som fandenivoldsk vampyr forklædt som damecharmør og friendly neighbour. Remaken af 1985-klassikeren giver en skræmmende, blæret og spændende nyfortolkning af en drengerøvs-vampyr i moderne tid!
ANNONCE
Blodsugernes top 10
8) Kiefer Sutherland
Ses i filmen..? – Lost Boys (1987)
Som..? - David

24 timer stjernen, Kiefer Sutherland, bragte sin filmkarriere et enormt skridt op ad rangstigen med denne flotte, underholdende og bad-ass præstation som den unge vampyr-rod.  En kæmpe spand special effects make-up, en god murerspartel og et par timer senere resulterede i en allerhelvedes skræmmende vampyr-forvandling.
ANNONCE
Blodsugernes top 10
7) Bela Lugosi
Ses i filmen..? - Dracula (1931)
Som..? – Dracula

Den originale Dracula velspillet af Bela Lugosi, der med sin distinktive ungarnske accent (bl.a. den famøse replik 'I want to suck your blood') åbnede op for et helt nyt univers i vampyr-genren. Han gjorde det formidabelt i rollen som den kappeklædte blodsuger med tilbagestrøget slikhår og et grumt smil - hvor han faktisk portrætteres som en vampyr uden de velkendte hugtænder!
ANNONCE
Blodsugernes top 10
6) Tom Cruise
Ses i filmen..? - Interview with the Vampire (1994)
Som..? - Lestat de Lioncourt

Cruise spiller vampyren, som tager den ulykkesramte Pitt under oplæring som vampyr, og denne rutinerede, skræmmende og overraskende flotte præstation kræver sin plads på listen. På trods af lidt halvklamt blondinehår er afbrækket fra de halsbrækkende og umulige missioner i Mission: Impossible et forfriskende pust til hans filmkarriere.
ANNONCE
Blodsugernes top 10
5) Gary Oldman
Ses i filmen..? – Dracula (1992)
Som..? - Dracula

Med tophat, skovsnegl-skæg og creepy kontaktlinser er Gary Oldmans præstation som den nyere udgave af grev Dracula en af de flotteste fortolkninger af Bram Stokers vampyrfortællinger. Listig som en ræv og slesk som en gammel pantelåner er Oldman med til at give Francis Ford Coppolas film en værdig plads i vampyr-kategorien.
ANNONCE
Blodsugernes top 10
4) Stephen Dorff
Ses i filmen..? – Blade (1998)
Som..? - Deacon Frost

Deacon Frost, vampyrklanens sorte får, beslutter sig for at udrydde fuldblodvampyrer en gang for alle og overtage styringen gennem oldgamle skrifter, som giver superkræfter til én motherfucker vampyr. Hvad kalder man den seje rebel der gør oprør mod de overlegne vampyrer, bruger solcreme for at undgå solens dødelige stråler og som giver Blade kamp til stregen? Bad-ass motherfucker.
ANNONCE
Blodsugernes top 10
3) Christopher Lee
Ses i filmen..? – Dracula (1958)
Som..? - Dracula

Den næstmest skræmmende udgave af Dracula på det store lærred. Christopher Lees forvandling til vampyrens mørke side giver kuldegysninger ned af ryggen og hans beske, modbydelige og fangende skikkelse med blodsprængte øjne og kappeklædte udseende fik helt det sikkert til at løbe koldt ned ad ryggen på mange i sin tid.
ANNONCE
Blodsugernes top 10
2) Max Schreck
Ses i filmen..? – Nosferatu(1922)
Som..? - Nosferatu

1922? Herre jøsses, de bliver sgu ældre og ældre - men alligevel skal denne skræmmende, langfingrede og mareridtsagtige skabning med på listen! Den hidtil klammeste og mest creepy udgave af en vampyr vi endnu har set, og vil helt sikkert fortsætte med at være det. Gammel støvet sag eller ej, Nosferatu er en skræmmende klam gut nu og dengang!
ANNONCE
Blodsugernes top 10
1)Wesley Snipes
Ses i filmen..? - Blade (1998)
Som..? - Blade

Nu er Connery.dk jo en mandemagasin for drengerøve, så selvfølgelig skal vi have Wesley Snipes overpumpede, bad-ass vampyrjæger alter ego, The Daywalker, som numero uno! Blade er en vampyrhybrid, da han kan tåle sollys, hvidløg og regenerer hurtigt, men lider stadig af blodtørsten. Kampsportsekspert, vilde kropstatoveringer, mindeværdige oneliners og ikke mindst en overpumpet motherfucker på jagt efter andre vampyrer gør Blade til en af de fedeste nyfortolkninger af vampyren til dato!
ANNONCE
Blodsugernes top 10
Mulig kandidat
Johnny Depp
Ses i filmen..? - Dark Shadows(2012)
Som..? - Barnabas Collins
 
Depp er snart biografaktuel med sit seneste samarbejde med Tim Burton i filmen, Dark Shadows. Han spiller en gammel tilfangetaget vampyr, som bliver løsladt i nyere tid, hvor han forsøger at tilpasse sig den moderne verden. Om han kan kvalificere sig til en fremtidig liste er ikke til at sige, men traileren ser lovende ud.


Følg med på Connery.dk, når filmen bliver anmeldt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt