Connery

Blizzard udsætter Diablo IV og Overwatch på ubestemt tid!

De enormt ventede spil udsættes, afslører præsentation til virksomhedens investorer

Activision Blizzard har haft et stormfuldt år på mange punkter: Året startede med en generel indholdstørke i Blizzards populære World of Warcraft - dels forårsaget af corona-krisen - og sidenhen blev den amerikanske spilgigant ramt af en kæmpe møgsag med et "class action" sagsanlæg fra den californiske stat. 

Og mens fans venter spændt på et nyt Diablo-spil, til trods for lanceringen af remaket af Diablo II, er der altså dårligt nyt i vente, for de mere utålmodige af især fans af Blizzards spil. 

I forbindelse med en Q3-afrapportering til Activision Blizzards investorer 2. november 2021, blev det offentliggjort, at virksomheden officielt udskyder lanceringen af de to eneste annoncerede nye spil i Blizzard-delen af virksomheden. 

I præsentationen meddeler Activision Blizzard, at "selvom vi stadig planlægger at levere en mærkbar mængde indhold fra Blizzard næste år, har vi nu planer om en senere lancering af Overwatch 2 og Diablo IV, end oprindeligt forudset."

Man noterer, at man er klar over at det er to af spilbranchens mest ventede titler, men at det er nødvendigt at bruge mere tid på at få såillene på et stadie, der vil 'glæde og engagere' deres communities mange år ind i fremtiden. 

Der er altså ikke afsat en konkret tidshorisont på udgivelsen af hverken Diablo 4 eller Overwatch 2. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt