Connery

Blizzard på jagt i World of Warcraft

Blizzard har endnu en gang sat jagten ind på de mindre lovlige elementer i World of Warcraft

Blizzard er på banen igen i jagten på de mere skyggefulde elementer der altid hersker i online spil.

Blizzard har med den nye patch 2.1.0 forbedret mulighederne for at fjerne elementer såsom de såkaldte "goldsellers" der findes i tonsvis i spillet, som er personer der via nyoprettede trial kontoer tilbyder levering af det virtuelle guld imod at man betaler et bestemt beløb.
ANNONCE
Blizzard på jagt i World of Warcraft
Dette har i denne omgang betydet, at de har sat kløerne i Peon4hire, som er et velkendt element, hvad angår salg af de virtuelle penge og det kan sandsynligvis forventes, at Blizzard vil fortsætte til den bitre ende for at sikre, at de ikke fortsætter denne handel.

Goldsellers har været et stigende problem i World of Warcraft, og mange forslag har kommet frem som mulige løsninger, både gode og dårlige. Desværre er spillet stadig så "åbent", at disse personer stadig har rimeligt frit slag til at foretage lige hvad de har lyst til.

Blizzard er dog ikke kendt for at ligge på den lade side, og man kan sikkert regne med, at vi hører mere om personer og websites som bliver udelukket og lukket ned.

I hvert fald er den mængde spam af goldseller der hidtil har været i spillet haft en kraftig nedadgående tendens, som man kun kan håbe vil fortsætte fremover.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce