Connery

Blizzard lægger an til afsløring af sagnsomspundet Warcraft mobilspil og ny WoW-expansion

Kan løfter om kommende Blizzard-annonceringer få dig op af stolen?

Blizzard Entertainment, der står overfor et opkøb fra Microsofts side, er gået ud med en ret specifik tidslinje over kommende nyheder, som fans af især Warcraft-franchiset kan se frem til. 

Spilvirksomheden har simpelthen udgivet en kalender over kommende annonceringer og nyheder, og det er en fremgangsmåde man ikke ofte ser fra Blizzard. Hvorfor virksomheden har valgt at gøre noget nyt kan man kun gætte på, og et kvalificeret gæt, er at spillerne i de forskellige Warcraft-spil føler at tingene står mere i stampe, end de kunne ønske sig. 

Tidslinjen fra Blizzard Entertainment fremhæver en række nøgledatoer, der omfatter både e-sports-turneringer og tre spil. 

ANNONCE

Den 15. marts 2022 kan Hearthstone-spillere se frem til afsløringen af en ny expansion.

18. marts 2022 lyder startskuddet til World of Warcraft e-sport turneringen Arena World Championship. 

19. april 2022 afslører man den kommende niende expansion til MMO-spillet World of Warcraft. 

Slutteligt og uden en specifik dato, klargør Blizzard, at man i maj måned 2022 vil afsløre et nyt mobilspil i Warcraft-universet. 

Og netop det sidste punkt er særligt spændende, især fordi der har været vedholdende rygter om at Blizzard har været i gang med at udvikle et dedikeret Warcraft mobilspil siden 2016. I praksis har Blizzard allerede i 2014 udgivet deres første Warcraft-baserede mobilspil i kortspillet Hearthstone, og det kommende mobilspil antages altså at være af en helt anden genre. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce