Connery

Blizzard igangsætter officiel global Heartstone-turnering med over 300.000 dollars i præmiepulje

Så er det i gang med at pudse dine digitale kortspils-skills af!

Der er flere penge i gaming lige nu, end der nogensinde før har været - og det er ikke en tendens der ser ud til at ændre kurs lige foreløbigt. 

Og hvis man er en af dem, der gerne ser sig selv som en af dem, der har lyst til at få fingrene i nogle af de mange millioner, behøver man ikke at spore sig ind på CS:GO. Hvis sigtekornet er lidt sløvt, og du er mere til det taktiske game, så kunne du jo overveje Heartstone. 

Blizzard har praktisk talt afholdt turneringer med fine præmier lige siden det interaktive kortspil blev lanceret, men nu tager de skridtet videre, og lancerer den første store globale turnering. 

"The Heartstone Global Games" sætter fokus på 48 nationaliteter, og inviterer de bedste spillere fra hvert land, til at repræsentere hjemlandet i sammensatte teams. Præmiepuljen i første omgang lyder på over 300.000 dollars (2 millioner kroner). 

Udvælgelsen foregår således: Den højest rankede spiller fra hvert land, bliver udtaget til landsholdet - derudover er der tre ekstra pladser, der placeres på holdene, via stemmer fra Hearstone-communitiet. 

Kvalifaktionen består af 3 faser, før de endelige finaler. 

Du kan læse mere om turneringen på: Battle.net

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce