Connery

Blizzard har annonceret hele tre nye expansions til World of Warcraft

WoW har en plan, der kan strække helt til 2030, og det hele starter med endnu en ekstremt velpoleret cinematic

Siden 2005 har Blizzard Entertainment, spiludvikleren bag spil-franchises som Warcraft, Diablo, StarCraft og Overwatch, været bannerførere for laserskarpe fankonventioner, i form af konceptet BlizzCon. 

BlizzCon er i de seneste år blevet bremset af først pandemien, og sidenhen Activision Blizzards interne udfordringer, og opkøbsaftalen fra Microsoft. Så at de over weekenden langt om længe var tilbage med det første reelle Blizzcon siden 2019, har været spændt ventet blandt de mange gaming-fans. 

Den største nyhed fra konventionen, der også teasede nyt indhold fra blandt andet Diablo og Overwatch, var uden tvivl centreret omkring den stadig store fanbase af World of Warcraft - MMORPG'et, der tonser derudaf på snart tyvende år.

ANNONCE
Worldsoul sagaen - Grafik: Blizzard Entertainment - Blizzard har annonceret hele tre nye expansions til World of Warcraft Worldsoul sagaen - Grafik: Blizzard Entertainment

World of Warcraft får tre nye expansions:

World of Warcraft, der først blev lanceret i 2004, og altså fylder 20 inden længe, fik annonceret ikke blot en - men hele tre nye expansions - der alle fungerer som enkeltstående traditionelle expansions - men også væver trådene samme i en fælles overliggende historie. "The Worldsoul Saga", kalder Blizzard deres nye træk, der kaster tankerne mod filmbranchens store succes i at annoncere store filmserier forud for deres udgivelser. 

Den første udgivelse, der planlægges til udgivelse i 2024, hedder World of Warcraft: The War Within - og den følges så op af World of Warcraft: Midnight, inden trilogien afrundes med World of Warcraft: The Last Titan. 

Hvis Blizzard følger deres traditionelle udgivelsesmønster, med en ny udvidelse hvert 2. år, er der altså WoW-indhold på plads frem til 2030. Dog nævnte tilbagevendende Warcraft-frontmand Chris Metzen, at fans skal forvente at have afsluttet denne saga inden 2030 - og derfor kunne udgivelsesmønstret for de kommende expansions, godt komme til at se anderledes ud. Men det vil tiden vise.

Uanset hvad, er tre expansions længe i gaming-land, og om Blizzard rent faktisk kommer til at opfylde den ret så ambitiøse plan, bliver interessant at se - særligt, når man tænker på at det efterhånden må være svært, at fortsætte med at udvikle på et spil, hvis grafiske oplæg er født i 2004. 

Hvad der dog ikke står stille, er virksomhedens enorme talent indenfor computeranimerede cinematics. Blizzard er velkendte for konstant at flytte barren med deres storladede introsekvenser til Warcraft-udvidelser, og med cinematic udgivelsen til World of Warcraft: The War Within, rykker de endnu en gang på, hvor vildt og realistisk man kan få et spilunivers til at se sig ud. 

Tjek traileren her: 

ANNONCE
WoW: The War Within - Cinematic
?si=RffHLKfjk8gXpWWr
Del

Seneste nyt