Connery

Blizzard-grundlægger Mike Morhaime starter nyt game studio: Dreamhaven

Entertainment, tog sin afsked med Activision-Blizzard for lidt over et år siden, og nu hvor gaming-veteranenes konkurrenceklausul formodentlig er overstået, er det tid til nyt.

Nyheden kommer i form af en ny spilvirksomhed; Dreamhaven, der samtidig har afsløret deres to første udviklere: Moonshot og Secret Door.

Mike Morhaime har afsløret et imponerende team, der blandt andet består af flere gamle Blizzard-profiler, herunder Dustin Browder, der var en af hovedkræfterne bag det populære Hearthstone.

Dreamhaven er opstået omkring et fællesmål, i at lade kreative skabere bringe deres idéer til virkelighed, og skabe originale gamingoplevelser, der fostrer meningsfulde forbindelser mellem gamere.

ANNONCE
Blizzard-grundlægger Mike Morhaime starter nyt game studio: Dreamhaven

Moonshot Games udviklerne ledes af Jason Chayes, Dustin Browder og Ben Thompson, der tilsammen har haft store roller i Hearthstone, StarCraft 2, Magic: The Gathering og EA. 

Blizzard-grundlægger Mike Morhaime starter nyt game studio: Dreamhaven

Secret Door ledes af Chris Sigaty, Alan Dabiri og Eric Dodds. 

Sigaty har arbejdet på Hearthstone og Warcraft 3. Dodds har også arbejdet på Hearthstone og var game designer på World of Warcraft. Dabiri har fulgt Sigaty gennem flere projekter.

Afsløringen af Dreamhaven er en kæmpe nyhed på gaming-scenen, da de trækker et par seriøse heavyhitters fra det "gode gamle" Blizzart Entertainment.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce